02.02.2023

Kokoonpanot helmikuussa pelattaviin nuorten maajoukkueturnauksiin on julkistettu, ja Kärpät on jälleen vahvasti edustettuna eri ikäryhmissä.

 

Alle 16-vuotiaiden poikien maajoukkueen kausi jatkuu kolmen maan turnauksessa Tshekissä 08.–12.02.2023. Suomen lisäksi turnaukseen osallistuvat Ruotsi ja Tshekki. Turnauksessa pelataan kaksinkertainen sarja, eli Suomi kohtaa molemmat vastustajansa kahdesti. Kärpistä joukkuetta edustamaan on valittu puolustajat Alvar Ervasti ja Veeti Ruotsalainen sekä hyökkääjä Urho Mattila.

 

Alle 17-vuotiaiden poikien maajoukkue pelaa 07.–11.02.2023 viiden maan turnauksessa Sveitsin Romanshornissa. Suomen ja Sveitsin lisäksi turnauksessa pelaavat Ruotsi, Tshekki ja USA. Kuluvalla kaudella Kärppien U18-joukkuetta edustaneet hyökkääjät Markus Loponen ja Nooa Viuhkola edustavat Suomea Sveitsin turnauksessa. 

 

Suomi isännöi alle 18-vuotiaiden poikien neljän maan turnausta Raumalla ja Eurajoella 10.–12.02.2023. Pikkuleijonien lisäksi turnaukseen osallistuvat Ruotsi, Tshekki ja USA.

Turnauksen keskuspaikka on Rauma, mutta keskimmäisen pelipäivän (lauantai) ottelut pelataan Eurajoella.

Kotiturnaus on Pikkuleijonien viimeinen turnaustapahtuma ennen huhtikuussa Sveitsissä pelattavia MM-kisoja.

TV5 ja discovery+ tarjoavat lähetyksen perjantaina 10.02. pelattavasta Suomi–Tshekki-ottelusta. Muita otteluita voi seurata Leijonat.tv:n välityksellä.

Pääsyliput turnaukseen myy ennakkoon Ticketmaster, ottelupäivinä myynti alkaa hallilla tuntia ennen päivän ensimmäistä ottelua.

Kärppien U20-joukkueesta maalivahti Visa Vedenpää, puolustaja Janne Peltonen ja hyökkääjä Arttu Alasiurua on valittu mukaan turnaukseen.

 

Suomen Nuoret Leijonat pelaa 08.–11.02.2023 viiden maan U20-turnauksessa Ruotsissa. Suomi osallistuu turnaukseen U19-joukkueella. Suomen lisäksi turnaukseen osallistuvat Ruotsi, Saksa, Sveitsi ja Tshekki. Kärppien edustusjoukkueesta Nuoria Leijonia edustaa maalivahti Niklas Kokko.

 

Lämpimät onnittelut valinnoista!

 

Lähde: Leijonat.fi