03.06.2020

Champions Hockey Leaguen ensimmäisten otteluparien arvonta suoritettiin tänään, ja arvontakoneisto toi Kärppien vastustajaksi Tanskalaisen Aalborg Piratesin.

Seura on voittanut Tanskan mestaruuden kahdesti, kausilla 1980 – 81 ja 2017 – 18. Pirates sai paikkansa CHL:ssä voittamalla Tanskan liigan runkosarjan. Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho odottaa mielenkiinnolla kohtaamista sellaisen seuran kanssa, johon ei olla aiemmin törmätty. Kärpät ei ole koskaan ennen kohdannut tanskalaista joukkuetta CHL:ssä.

Tanska on uusi maa meille CHL-historiassa. Pirates oli ylivoimainen runkosarjan voittaja viime kaudella, joten haaste tulee olemaan mielenkiintoinen. Joukkueessa on hyviä pelaajia, ja vahvasti tanskalainen ydin tällä hetkellä.

CHL tiedotti huhtikuussa, että kauden aloitus siirtyy lokakuun alkuun. Lisäksi sarjan formaatti muuttui 32 joukkueen pudotuspeleiksi. Kauden 2020 – 21 ensimmäiset CHL-ottelut on määrä pelata lokakuun 6. päivä ja muutkin pelipäivät ovat jo selvillä. Nyt arvotut otteluparit ovat Aholle vahva merkki siitä, että uusi kiekkokausi on pian täällä.

Olihan se hieno merkki siitä, että kausi on tuloillaan. Kun on jotain konkreettista mitä odottaa, niin se antaa varmasti lisäpotkua kaikkien arkeen. Nyt aloitetaan suunnittelutyöt käytännön järjestelyistä. Mielenkiintoista päästä tutustumaan uuteen seuraan!

Muiden suomalaisjoukkueiden otteluparit ovat seuraavanlaiset:

Rauman Lukko – Sparta Praha

Red Bull Salzburg – Tampereen Tappara

Red Bull Munchen – Tampereen Ilves