09.09.2020

Kärpät luistelee tänään ensimmäistä kertaa kotiyleisönsä eteen, kun Kuopion KalPa saapuu vieraaksi harjoitusottelun merkeissä. Ottelu käynnistyy Oulun Energia Areenalla kello 18:30.

Siitä on lähes tarkalleen puoli vuotta, kun Kärppien Liigajoukkue luisteli edellisen kerran Oulun Energia Areenan jäälle. Tiistaina 10.3. Lukko kävi nappaamassa pisteet Oulusta maalein 1-5. Kolme päivää myöhemmin Liiga-kausi 2019 – 20 keskeytettiin.

Tänään Kärppäjoukkue esittäytyy ensimmäistä kertaa oululaisyleisölle. Ensikertalainen on myös hyökkääjä Aleksi Mustonen, joka on monet kerrat viilettänyt Raksilan jäällä; kuitenkin vierasjoukkeen peliasussa

Hienoa päästä pelaamaan täällä kotona, varsinkin, jos tulee vielä yleisöäkin paikalle. On hienoa pukea ensimmäistä kertaa Kärppien paita kotona päälle.

Mustonen on kirjauttanut ensimmäisissä harjoitusotteluissa pisteet 1+1. Miehen omien sanojen mukaan ensimmäiset pelit tuntuivat hyvältä, mutta 3v3 SuperSeriesin ottelut vaativat paljon totuttelua.

Ihan ekat pelit olivat hyvää tekemistä, mutta 3v3 -pelit eivät menneet omalta kannalta ihan putkeen. Yritetään parantaa tässä koko ajan.

Tänään Mustonen hyökkää yhdessä Radek Koblizekin ja Jussi Jokisen kanssa. Kakkoskentällisestä löytyy siis nopeita jalkoja ja kokemuksen tuomaa viekkautta.

Ollaan muutamat jäät vedetty yhdessä, ja siinä on ollut kyllä mukava olla.

Ensimmäistä kertaa Kärppien paidassa Raksilassa esiintyvät tänään myös Kasper Puutio, Libor Sulak ja Cody Kunyk.

Kärpät tänään:

 

Oulun Energia Areenalla on tehty poikkeusjärjestelyjä ottelutapahtuman turvallisuuden varmistamiseksi. Voit tutustua ohjeistukseen tästä.

Kärpät – KalPa tänään Oulun Energia Areenalla kello 18:30! Areenalla ei ole lipunmyyntiä, joten hankithan lippusi ennakkoon Ticketmasterista.

Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä Kaleva Live -palvelussa. Lähetys on Kalevan tilaajille, mutta ottelun pääsee näkemään myös euron tutustumistilausmaksua vastaan.