06.09.2023

Kärpät pelaa kauden viimeisen harjoitusottelunsa perjantaina 8.9. ruotsalaisseura Luleå Hockeyta vastaan. Kyseessä on Kärppien kauden avaustapahtuma, kun edustusjoukkue mallia 2023-2024 mittelöi ensimmäistä kertaa tälle syksyä kotikaukalossaan. 

Kärpät on pelannut elo-syyskuun aikana nyt yhteensä viisi harjoitusottelua, voittaen ne kaikki:

11.8. Jukurit – Kärpät 1-4
18.8. KalPa – Kärpät 3-4
24.8. RoKi – Kärpät 1-5
30.8. Luleå HF – Kärpät 4-5 (VL)
3.9. HC Motor – Kärpät 1-4 

Ovet perjantain tapahtumaan avataan tunti ennen ottelun alkua, eli kello 17:00. Illan aikana Kärppien ja Luleån kannattajat juhlistavat yhteistyötaivaltaan, joka sai alkunsa kymmenen vuotta sitten. Hallin molemmat ravintolat palvelevat tapahtuman ajan, ja Kärppäklubilla on tarjolla Wings Buffet hintaan 12€. Alkulämmittelyjen aikana hallilla nautitaan livemusiikista, jota tarjoilee oululainen Rock Band From Hell -yhtye.

Hallin molemmat Kärppäkaupat ovat avoinna, ja 20 ensimmäiselle ostajalle on luvassa yllätyslahja. Kaikki illan aikana Kärppäkaupassa shoppailleet voivat halutessaan jättää yhteystietonsa myyjälle ja osallistua näin viime kauden Game Worn -pelipaidan arvontaan.

Ottelun päätteeksi jäällä nähdään taitokisa, jossa joukkueiden pelaajat ottavat mittaa toisistaan mm. rankkareiden merkeissä. Tapahtuman aikana on mahdollista testata myös omia kikkailutaitojaan CCM:n pisteellä, joka sijaitsee hallin tekojääkentän puoleisella käytävällä.

Jäätapahtumien päätyttyä Kärppäjoukkue on tavattavissa lipunmyynnin puoleisella käytävällä. Tapahtuman päättävässä Meet&Greet-osiossa pelaajat jakavat nimikirjoituksia kaikille halukkaille, ja menossa mukana nähdään myös viime kaudella lämpimän suosion saavuttanut Peto-maskotti.

Liput perjantaille nappaat kätevästi Ticketmasterista!