16.10.2020

Kärppien Liiga-joukkueen jäsenellä on todettu koronavirustartunta. Koko joukkue on asetettu karanteeniin.

Kärppien Liiga-joukkueen jäsenellä on todettu koronavirustartunta. Sairastunut jäsen on ollut sivussa joukkueen toiminnasta 14.10. lähtien flunssaoireiden vuoksi. Koronavirustestin tulos valmistui perjantai-iltana. Sairastunut henkilö on lieväoireinen ja kotihoidossa. Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP) on todennut joukkueen altistuneen koronavirukselle ja asettanut joukkueen karanteeniin 24.10. asti. Joukkueen toiminta keskeytetään karanteenin ajaksi.

Lauantaille 17.10. pelattavaksi merkitty Kärpät – TPS siirtyy myöhempään ajankohtaan, samoin Kärppien seuraava kotiottelu Kärpät – HPK 20.10. Myös perjantaille 23.10. pelattavaksi merkitty JYP – Kärpät siirtyy.

Kärpät pelasi KalPaa vastaan Kuopiossa perjantaina 16.10. Tartunnan saanut joukkueen jäsen ei ollut joukkueen mukana Kuopiossa. Liiga konsultoi Pohjois-Savon Sairaanhoitopiiriä (KYS) KalPan joukkueen mahdollisen altistumisen osalta. Asiantuntijoiden mukaan altistumista ei ole tapahtunut, ja joukkue voi jatkaa toimintaansa normaalisti.

Liiga ja joukkueet ilmoittavat siirtyneiden otteluiden uudet ottelupäivät myöhemmin.

Kausikortit ja siirrettyihin otteluihin ostetut irtoliput käyvät siirrettyyn otteluun automaattisesti. Irtolipun ostaneet voivat tutustua Ticketmasterin käytäntöihin tapahtuman siirtyessä.