23.10.2020

Kärpät pelasi edellisen ottelunsa perjantaina 16.10. vieraissa KalPaa vastaan, jonka jälkeen kolme kotiottelua siirrettiin joukkueen karanteenin vuoksi myöhempään ajankohtaan. Lisäksi alkuperäisen sarjaohjelman mukaan Kärpillä olisi tänään ollut vierasottelu JYPiä vastaan. Kyseinen ottelu on siirretty pelattavaksi 24.11., ja Kärppien sijasta JYP kohtaa tänään Sportin.

Joukkue palaa kotiyleisönsä eteen keskiviikkona 28.10., kun Lahden Pelicans saapuu oululaisten vieraaksi. Kärppien kotiotteluihin on tehty poikkeusjärjestelyjä tapahtumien turvallisuuden varmistamiseksi ja tartuntariskien minimoimiseksi. Ottelutapahtumissa on vahva kasvomaskisuositus, ja MedKitin toimesta keskiviikon ottelussa jaetaankin maskit kaikille otteluun saapuville. Lisäksi hallilta löytyy runsaasti käsidesipisteitä, ja katsojilta edellytetään turvavälien noudattamista. Hallille on syytä saapua täysin terveenä ja oireettomana. Näillä toimenpiteillä varmistamme ottelutapahtumien turvallisuuden.

Kannattajat ja katsojat ovat aina olleet tärkeitä Kärppäjoukkueelle, ja Kärppäjoukkue on tärkeä kannattajilleen ympäri Suomea. Nyt joukkue tarvitsee kannattajiensa tukea enemmän kuin koskaan. Samaan aikaan joukkue haluaa myös tehdä parhaansa tuottaakseen ilon ja yhteenkuuluvuuden tunteita koko Kärppäyhteisölle.

Tiistaina joukkue saa luvan palata harjoittelun pariin, ja heti keskiviikkona se pääsee tositoimiin Pelicansia vastaan.

Näinä haastavina aikoina jokainen peli, jonka saamme pelata, tuntuu etuoikeutetulta ja mahtavalta. On upeaa päästä jälleen taistelemaan yhdessä. Kiitos kaikille kannattajille, jotka ovat lähettäneet paljon henkilökohtaisia tsemppiviestejä. Lupaan, että periksi ei anneta!

vastuuvalmentaja Mikko Manner kiittelee.

Kärpät – Pelicans siis keskiviikkona 28.10. kello 18:30 alkaen. Liput hankit kätevästi Ticketmasterista!