13.01.2023

Kärppien alle 20-vuotiaiden valmennusryhmä kahdelle seuraavalle kaudelle on selvillä. Päävalmentaja Jari Laukkanen siirtyy tämän kevään jälkeen takaisin kehitysvastaavan tehtäviin, ja hänen paikallaan aloittaa Juha-Matti Kemppainen. 39-vuotias Kemppainen on kotoisin Rovaniemeltä, missä hän on aloittanut myös valmennusuransa. Viimeiset kolme kautta hän on toiminut Porin Ässien U20-joukkueen päävalmentajana.

”Laukkasen siirtyminen aiempaan työtehtäväänsä kehitysvastaavana oli tiedossa. Kartoitimme seuraajaa Laukkaselle, ja hyvää työtä Ässissä tehneen Kemppaisen valinta oli lopulta meille selkeä,”

kommentoi Kärppien urheilujohtaja Harri Aho.

Uutena valmennustiimiin liittyy myös Markku Erholtz. 46-vuotias Erholtz on entinen jääkiekkoilija, joka päätti ammattiuransa kauteen 2009-2010. Viimeisen parin vuoden aikana hän on työskennellyt Kärppien U16-joukkueen valmennuksessa, sekä U16- ja U17-maajoukkueiden valmennuksissa.

Tuttuina kasvoina U20-valmennusryhmässä jatkavat Valtteri Immonen ja Roope Koistinen. Immonen toimii joukkueessa valmentajana sekä joukkueenjohtajana, Koistinen puolestaan maalivahtivalmentajana ja Kärppien juniorimaalivahtivalmennuksen koordinoijana.

”Erholtz on tehnyt hyvää työtä meidän junioripuolella, samoin Immonen ja Koistinen U20-joukkueen parissa. Heidän myötään takaamme jatkuvuuden seuran valmennuspuolella”,

Aho jatkaa.