14.02.2021

Kärpät kruunasi komean vieraspeliviikkonsa saldon kolmen pisteen voitolla lauantaina Pelicansia vastaan. Ottelu päättyi varsinaisen peliajan jälkeen Kärppien hyväksi 2-1. Vierasjoukkueen kakkosketju oli jälleen liekeissä vastatessaan kummankin maalin viimeistelystä.

Kärpät suoriutui haastavasta peliviikostaan erinomaisesti, kun se neljästä pelaamastaan ottelusta onnistui voittamaan jokaisen. Pisteitä kertyi yhteensä kymmenen: tiistaina Lappeenrannassa voitto irtosi varsinaisella peliajalla, kun taas keskiviikkona Mikkelissä ottelun ratkaisu venyi aina jatkoajalle saakka. Viikon pisin vääntö käytiin perjantaina Tampereella Ilvestä vastaan, kun peli ratkesi vasta voittomaalikilpailun jälkeen.

Lauantain peliin Kärpät sai unelma-alun, kun ottelun avausmaali nähtiin vierasjoukkueen toimesta jo ajassa 01:21. Vahvasti esiintyneen kakkosketjun sentteri Michal Kristof järjesti ketjukaveri Juhamatti Aaltoselle maalipaikan, josta Juhi onnistui pienestä kulmasta pistämään kiekon maaliin.

Ottelussa edettiin maali per erä tahtiin, ja seuraava osuma nähtiinkin vasta toisen erän loppupuolella. Se syntyi kotijoukkueen toimesta samalla, kun tuomarilla oli käsi pystyssä siirretyn rangaistuksen merkiksi. Tasoituksesta vastasi kultakypärä Rudolf Cerveny ja syötön tähän antoi Waltteri Merelä.

Voittomaali syntyi kolmannessa erässä ajassa 41:41. Maalia olivat tehtailemassa samat miehet kuin avausosumassakin. Tällä kertaa maaliin johtaneen syötön tarjoili Juhamatti Aaltonen ja maalin viimeistelystä vastasi puolestaan Michal Kristof. Kärppien maalivahti Patrik Rybar esiintyi jälleen vakuuttavasti tolppien välissä, ja kotijoukkueen loppurynnistyksestä huolimatta slovakialaisvahti onnistui torjumaan oululaisille kolmen pisteen voiton!

Kärppien pelit jatkuvat heti tiistaina, kun Raksilan kotikaukaloon vieraaksi saapuu TPS. Ottelu alkaa arkipäivälle tuttuun tapaan kello 18:30!