08.03.2023

Kärpät – Ilves 2-3 (JA)

Yleisömäärä: 4845

Raksilassa käytiin keskiviikkona kiivas taisto sarjapisteistä, kun Kärpät kohtasi kotonaan Tampereen Ilveksen. Jännitystä  ei tästä kamppailusta puuttunut, sillä ottelu venyi aina jatkoajalle saakka.

Ensimmäinen erä päättyi maalittomana, ja illan avausosuma syntyi vasta ajassa 30:41 siirretyn rangaistuksen aikana. 0-1 maalin tehtaili hyökkääjä Eetu Päkkilä. Vierasjoukkue pääsi vielä saman erän aikana kahden maalin johtoasemaan, kun puolustaja Filip Westerlund iski kiekon Kärppien verkkoon.

Kärpät lähti kolmanteen erään kahden maalin takaa-ajoasemasta. Erän ensimmäisellä puoliskolla hyökkääjä Cody Kunyk onnistui kaventamaan lukemat yhteen-kahteen. Syöttöpisteet osumaan merkittiin Joel Olkkoselle ja paluun loukkaantumisen jälkeen pelikentille tehneelle Kasper Björkqvistille.

Ajassa 57:57 Leevi Meriläinen sai käskyn luistella vaihtoaitioon, kun Kärpät haki tasoitusta kuudella viittä vastaan. Siirto kannatti, sillä hyökkääjä Peter Tiivola onnistui aivan erän viime hetkillä lyömään kiekon Ilves-maaliin.

Tasatilanteeseen päättynyttä 60-minuuttista seurasi jatkoaika, jonka kotijoukkueen harmiksi vei nimiinsä Ilves.

Kärpät pelaa runkosarjan viimeisen ottelunsa Raksilassa Mikkelin Jukureita vastaan. Luvassa on koko perheen tapahtuma, josta pääset lukemaan lisää TÄÄLTÄ!