31.08.2019

Kaudella 2017-2018 Kärpissä pelannut puolustaja Miika Koivisto palaa Raksilaan, mutta tällä kertaa vierasjoukkue SC Bernin uutena vahvistuksena. Viime kevään maailmanmestari oli mukana voittamassa Kärppien kahdeksatta SM-kultaa keväällä 2018. Pian tuon mestaruuden jälkeen Koivisto lähti maajoukkueen mukaan edustamaan Suomea MM-kisoihin eikä ennättänyt saada hänelle kuuluvaa mestaruussormusta. Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho luovutti lauantaina SC Bernin mukana Raksilaan jäätreeneihin saapuneelle Koivistolle tämän kyseisen sormuksen.

Viime kauden KHL-joukkue Dynamo Moskovaa edustaneen Koiviston mukaan mennyt vuosi on ollut vaiherikas.

“Paljon sai nähdä ja kokea. Näin jälkeenpäin mietittynä oli mukava, että näki senkin maailman. Kevään MM-kisojen aikana Bernistä oltiin yhteyksissä ja aika pian kisojen jälkeen saatiin hommat maaliin.”

Tällä kaudella miehen uusi koti sijaitsee siis Sveitsissä. Puolustaja kertoo viihtyvänsä Bernissä. Huomiseen CHL-kohtaamiseen Kärppien kanssa hän lähtee hyvillä mielin.

“Onhan tänne hienoa päästä pelaamaan. Täältä on hyvät muistot, ja viimeksi kun täällä pelasin, oli tuolla kopissa paljon kavereita. Huomenna ei varmaan ole”, Koivisto nauraa.

Kärpät – SC Bern sunnuntaina 1.9. kello 19.00. Liput kätevästi Ticketmasterista!