10.12.2022

Kärpät – KooKoo 3-1

Kärpät peittosi lauantai-iltana Raksilaan vieraaksi saapuneen KooKoon. Ottelu ratkesi varsinaisella peliajalla, ja näin ollen Kärpät kasvatti saldoaan täydellä kolmen pisteen potilla.

Vierasjoukkue pääsi ensimmäisessä erässä niskan päälle, kun ajassa 12:55 hyökkääjä Axel Ottosson iski ottelun avausmaalin. Osuma jäi erän ainoaksi, joten toiseen erään Kärpät lähti takaa-ajajana.

Kakkoserän kotijoukkue aloitti sähäkästi, kun puolustaja Ludwig Byström upotti rannelaukauksellaan kiekon vastustajan maaliverkkoon ajassa 23:55. Lopullisesti Kärppien kurssi kääntyi vain muutamia minuutteja myöhemmin, kun hyökkääjä Marko Anttila vei upealla yksilösuorituksellaan kotijoukkueen alivoimalla 2-1 johtoasemaan.

Hyökkääjä Teemu Turunen pääsi vielä kaunistelemaan lukemia kolmannen erän alussa iskiessään Cody Kunykin ja Ville Koivusen avustuksella 3-1 osuman. KooKoo haki erän lopussa vielä tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla, mutta Kärpät torppasi jämäkästi kouvolalaisten maalintekoaikeet.