29.09.2022

Kärpät – JYP 6-7 (ja)

Torstai-iltana Raksilassa nähtiin varsin tapahtuma- ja maalirikas ottelu, kun Kärpät ja JYP kohtasivat toisensa ensimmäistä kertaa runkosarjan 2022-2023 aikana.

JYP sai hirmustartin peliin, kun se iski ensimmäisen erän ensimmäisellä puoliskolla peräti kolme maalia. Kotijoukkue onnistui vielä samaisen erän aikana kaventamaan kahden maalin verran, ja 20 peliminuutin jälkeen lukemat taululla olivat 2-4.

Joukkueiden maalintekotehokkuus oli vahvasti läsnä läpi illan, ja varsinainen peliaika päättyikin lukemin 6-6. Lisäpisteen jatkoajalta itselleen onnistui nappaamaan JYP. Kaikki illan osumat ovat katsottavissa maalikoostevideolta:

Kärpät pahoittelee illan ottelussa ilmennyttä asiakaspalvelun hitautta lipunmyynnissä. Ongelma johtui Verifonen kansainvälisestä häiriöstä maksuliikenteessä.