25.11.2023

Kärpät – Sport 5-2

Yleisömäärä: 4321

Lauantai-iltana Raksilassa nähtiin kauden kolmas Kärppien ja Vaasan Sportin välinen kamppailu. Kärpät starttasi viikon toisen ottelunsa railakkaasti, kun se kurvasi heti pelin alkumetreillä 2-0 johtoasemaan. Ensin ajassa 00:30 hyökkääjä Aleksi Antti-Roiko laukoi kauden neljännen osumansa. Syötön avausmaaliin antoi kapteeni Atte Ohtamaa. Vain 32 sekuntia myöhemmin Sport-verkko heilui jälleen – tällä kertaa puolustaja Arttu Paason toimesta. Sport pääsi tuloksen makuun avauserän jälkimmäisellä puoliskolla, kun puolustaja Atro Leppänen kavensi lukemia kahteen-yhteen.

Ottelun toisessa erässä nähtiin kaksi kärppärangaistusta, mutta kotijoukkue puolusti hyvin eikä takaiskuja koettu. 40 peliminuutin jälkeen tilanne oli edelleen 2-1.

Kolmannessa erässä maalihanat aukesivat kunnolla. Hyökkääjä Ville Koivunen loisti päätöserässä tehoin 2+1 viimeistellen Kärppien kolmannen sekä ylivoimalla syntyneen viidennen maalin. Ylivoimalla onnistui myös kapteeni Ohtamaa, joka iski kotijoukkueen neljännen maalin Sportin kampitusrangaistuksen aikana.

Kovavireisen kolmannen erän päätteeksi Kärpät pääsi juhlimaan viikon toista kotivoittoaan!

Illan maalit:

00:30 Antti-Roiko (Ohtamaa) 1-0
01:02 Paaso 2-0
16:25 Leppänen (Mattsson, Miketinac) 2-1
45:55 Koivunen (Gunler, Paaso) 3-1
47:33 Ohtamaa (Koivunen, Turunen) 4-1 (YV)
51:42 Hjalmarsson 4-2
53:06 Koivunen (Kemppainen, Turunen) 5-2 (YV)

Kärppien pelit jatkuvat keskiviikkona vierasottelulla Tampereen Tapparaa vastaan. Ottelu alkaa normaalisti kello 18:30 ja sitä seuraat kätevästi Radio Kalevan tai MTV Katsomon kautta!