22.09.2020

Kärpät ja KalPa iskevät tänään yhteen Raksilassa harjoitusottelun merkeissä. Kärppien kanssa vastikään lainasopimuksen solmineelle Janne Kuokkaselle ottelu on ensimmäinen yli puoleen vuoteen.

Kärppien ja KalPan kohtaaminen on suurimmalle osalle joukkueesta tuiki-tavallinen harjoitusottelu. Janne Kuokkaselle kyseessä on kuitenkin ensimmäinen kerta yli puoleen vuoteen, kun mies pääsee pukemaan pelivarusteet päälleen tositoimiin. Epätietoisuus NHL:n tilanteesta tulevan kauden suhteen on painanut takaraivossa.

Kovasti on odotettu, että milloin pääsee seuraavan kerran pelaamaan, ja nyt se viimein tapahtuu. Henkisesti on ollut aika rankkaa, sitä on vain odottanut, että milloin jotain tapahtuu. Ei oikein vieläkään ole tietoa, milloin oikeasti kausi alkaa.

Mahdollisuus lainasopimukseen Kärppien kanssa ilmeni viime viikolla, ja ratkaisu asian suhteen tehtiin pian. Seurat pääsivät asiasta yhteisymmärrykseen, ja myös Kuokkanen itse on enemmän kuin tyytyväinen mahdollisuudesta peliminuutteihin.

Noin pitkän tauon jälkeen on mukava päästä pelaamaan, ennen kuin sitten lähdetään takaisin rapakon taakse. Olen erittäin kiitollinen Kärpille tästä mahdollisuudesta, mukava päästä pelaamaan.

Kuokkanen pelaa tänään Kärppien kolmosketjussa yhdessä Tino Metsävainion ja Radek Koblizekin kanssa. Normaalisti keskushyökkääjän paikalla viihtyvä Kuokkanen on tänään ketjunsa vasemmassa laidassa. Innokkuutta kaukaloon on, mutta myös maltti on mukana, kun pelituntumaa lähdetään taas rakentamaan.

Täysillä lähdetään aina pelaamaan, mutta puoli vuotta on kyllä pitkä aika ilman pelejä. Hetki siinä voi mennä, että pääsee peliin kiinni.

Kärpät tänään:

 

Kärpät – KalPa tänään Oulun Energia Areenalla kello 18:30! Ottelu sisältyy kausikorttiin, irtoliput myy Ticketmaster hintaan 10€ + käsittelykulut. Lippukauppaan pääset tästä!