28.10.2023

Kärpät – HPK 2-0

Yleisömäärä: 4213

Kärppien ja HPK:n viikonlopun toinen keskinäinen kohtaaminen oli huomattavasti edeltäjäänsä tiukempi taisto. Ottelu ei tarjoillut perjantain kaltaista maalijuhlaa, mutta latausta siitä kyllä löytyi.

Ensimmäisessä erässä ei nähty maaleja eikä rangaistuksia vihelletty. Toisessa erässä tunteiden kuohu pääsi välillä valloilleen ja molempien joukkueiden jäähyaitioiden ovet kävivätkin useampaan otteeseen. 40 peliminuutin jälkeen taululla loistivat kuitenkin tasalukemat 0-0.

Avausmaali syntyi Kärppien ylivoimalla ajassa 46:05. Maalintekijänä toimi hyökkääjä Joose Antonen, jolle osuma oli kauden kolmas. Syöttöpisteet tähän nappasivat Julius Junttila ja Victor Berglund.

Varsinaista peliaikaa oli jäljellä vajaa minuutti, kun vierasjoukkue otti aikalisän. Tässä kohtaa HPK lähti odotetusti hakemaan tasoitusta kuudella viittä vastaan. 18 sekuntia myöhemmin verkko heilahti, kun Kärppien Marko Anttila iski 2-0 osuman tyhjään HPK-maaliin. Kärppä Ladiesin järjestämä Kärpät Goes Halloween -hyväntekeväisyystapahtuma huipentui täten kotijoukkueen kolmen pisteen voittoon!

Ensi viikolla Kärpillä on edessään kolmen vierasottelun reissu. Keskiviikkona Kärpät kohtaa HPK:n kolmannen kerran – tällä kertaa Pohjantähti Areenalla. Torstaina matka jatkuu Tampereelle Ilveksen vieraaksi, ja peliviikko huipentuu lauantaina Jukureita vastaan Mikkelissä. Vierasotteluita voit seurata Radio Kalevan sekä MTV Katsomon välityksellä.