08.09.2021

Liigan runkosarja alkaa torstaina 9.9. kello 18:30. Hallitseva mestari Rauman Lukko kohtaa kotihallissaan Turun Palloseuran, ja tuo viime kevään finaalikaksikon välinen ottelu on Liiga-kierroksen ainokainen. Runkosarjan avausta seuraa viiden ottelun kierros, joka pelataan perjantaina 10.9.

Kärppien osalta kausi starttaa vasta lauantaina 11.9. kello 16:00. Omaan sarja-avaukseensa oululaiset saavat vastaansa JYPin, joka pelaa kauden ensimmäisen ottelunsa jo edellisenä iltana HIFK:ta vastaan Jyväskylässä.

Liiga-kausi 2021-2022 polkaistaan käyntiin Oulun Energia Areenalla ilman yleisörajoituksia. Ravintola Roudassa, ProJob-klubilla sekä aitioissa on voimassa tämänhetkiset ravintolarajoitukset.

“Toivomme, että ihmiset löytäisivät takaisin hallille, nyt kun se on jälleen mahdollista. Toki kannustamme yleisöä huolehtimaan edelleen turvaväleistä, käsihygieniasta sekä käyttämään kasvomaskeja ottelutapahtuman aikana. Koko organisaation puolesta haluan toivottaa jääkiekon ystävät taas lämpimästi tervetulleiksi Oulun Energia Areenalle, jonka ilmettä on uusittu kuluneen kesän aikana. Hienoa päästä yhdessä kokemaan kausi 2021-2022 paikan päällä!”,

iloitsee Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkunen.

Kärpät vastaan JYP siis lauantaina 11.9. kello 16:00 alkaen Oulun Energia Areenalla. Areenan lipunmyynti aukeaa kello 15:00, ja siellä toimii ainoastaan korttimaksu. Ennakkoon lippuja on mahdollisuus hankkia Ticketmasterin verkkokaupasta tai ennakkomyyntipisteistä. Kausikorttien ja irtolippujen numeroidut paikat ovat jälleen voimassa Kärppien kotiotteluissa.

Tervetuloa Raksilaan – Saavuthan terveenä kannustamaan joukkueesi voittoon!