03.12.2022

Kärpät – TPS 1-2 (JA)

Kärpät kohtasi lauantai-illan kotiottelussaan Turun Palloseuran. Maalit olivat tiukassa puolin ja toisin läpi ottelun. Vieraat tekivät ottelun avausmaalin ensimmäisen erän puolivälin jälkeen ja pitivät johtoasemansa aina kolmannen erän viimeisille minuuteille saakka.

Ajassa 57:42 kärppävahti Joel Blomqvist sai komennuksen vaihtoaition puolelle, kun kotijoukkue lähti hakemaan tasoitusta kuudella viittä vastaan. Suunnitelma onnistui, kun hyökkääjä Cody Kunyk ohitti TPS-veskari Lassi Lehtisen Ville Leskisen ja Marko Anttilan avustuksella.

Kunykin osuma siivitti ottelun jatkoajalle, mutta oululaisten harmiksi illan saldo jäi yhteen sarjapisteeseen. Pelin ratkaisi ajassa 61:46 TPS-puolustaja Antti Tuomisto.