07.12.2022

Perinteinen Joulupuu-lahjakeräys järjestetään Oulun alueella nyt jo seitsemännentoista kerran. Keräyksen järjestää tänä vuonna Vuolle Setlementti ry yhteistyössä Oulun kaupungin hyvinvointipalveluiden kanssa.

Kerätyt lahjat toimitetaan Oulun kaupungin hyvinvointipalveluille jaettavaksi eteenpäin suoraan avun piirissä oleville lapsille ja nuorille. Näin jokainen annettu lahja tuo joulumielen jollekin lapselle!

Joulupuu-lahjakeräys järjestetään myös lauantaina 10.12. pelattavan Kärpät –  KooKoo -ottelun yhteydessä.

Keräykseen on helppo osallistua:

Hanki lahja, joka on uusi tai itse tehty käyttämätön lahja. Keräykseen ei saa lahjoittaa käytettyjä lahjoja, arpoja/lottokuponkeja tai vastaavia eikä käteistä rahaa. Suositeltu maksimiarvo lahjalle on noin 70 euroa. Rahalahjoitukset otetaan vastaan ainoastaan eJoulupuun kautta (lisätietoa: https://ejoulupuu.fi/oulu).

Huom! Syötävissä lahjoissa tulee huomioida parasta ennen -päiväys, ja että pakkaukset ovat avaamattomia (esim. irtokonvehteja ei voida ottaa vastaan, mikäli ne eivät ole avaamattomassa alkuperäispakkauksessa).

1. Paketoi lahja.

2. Täytä keräyspisteellä pakettikortti (tai valmistele itse), joka kertoo lahjan saajan iän ja sukupuolen (esim. poika 15v. tai tyttö 6v.).

3. Merkitse pakettikorttiin lisäksi paketin sisältö (mahdollisimman tarkasti eriteltynä). Oulun kaupungin hyvinvointipalveluissa pakettikortti vaihdetaan lapsen nimen sisältävään korttiin, sillä heillä on paras tuntemus siitä, kenelle lahja sopii.

4. Kiinnitä pakettikortti lahjanarulla pakettiin, jolloin se on helppo irrottaa ja vaihtaa lapsen nimen sisältävään korttiin. Älä käytä teippiä!

Rahalahjoitukset voi tehdä eJoulupuu-sivuilta löytyvien tietojen avulla joko suorana tilisiirtona tai MobilePayn kautta. eJoulupuu-keräys on Joulupuu ry:n koordinoima valtakunnallinen keräys, joka toteutetaan yhteistyössä Kotimaanavun kanssa. Lahjoitukset kohdentuvat ja käytetään kuitenkin paikallisesti. Lahjoitussumman ja paikkakunnan voi valita itse. Lahjoitetuilla varoilla ostamme joululahjoja lapsille ja nuorille ennen joulua.

Jokainen lapsi ansaitsee joululahjan, joten lähde sinäkin mukaan levittämään hyvää joulumieltä!