KAUSIKORTTIEN TILAUSEHDOT

 1. Kausikortit toimivat kestotilauksina. Kestotilaus tarkoittaa, että asiakkaan ei tarvitse huolehtia tilauksen uusimisesta, vaan se jatkuu automaattisesti runkosarjasta pudotuspeleihin ja tulevalle uudelle kaudelle. Asiakkaalla säilyy myös oma kausikorttiin merkitty kausikorttipaikka.
 2. Tilaaja voi perua kausikorttitilauksen kirjallisesti ennen seuraavan kauden alkua tai ennen pudotuspelejä. Peruminen tulee tehdä Kärppien ilmoittamaan aikarajaan mennessä.
 3. Kausikorttitilauksen maksamatta jättäminen ei vastaa kausikortin peruutusta. Aikarajan jälkeen perutuista kausikorteista peritään 20 euron peruutusmaksu.
 4. Ennen runkosarja- tai pudotuspelikorttien laskuttamista asiakkaille ilmoitetaan kausikorttien hinnat. Ilmoitus tehdään sähköpostitse sekä Kärppien verkkosivuilla. Asiakkaille ilmoitetaan myös mahdolliset muut maksutavat.
 5. Asiakkaalla on mahdollisuus keskeyttää kestotilaus pudotuspelien ajaksi ilman, että asiakas menettää kausikorttipaikkansa seuraavan kauden runkosarjaan. Kestotilauksen keskeytys pudotuspelien ajaksi tulee tehdä Kärppien ilmoittamaan aikarajaan mennessä.
 6. Pelaamattomista Liigan pudotuspeliotteluista mahdollisesti ennakkoon maksettu ostohinta hyvitetään ainoastaan tulevan kauden kausikorttihinnassa. Rahapalautuksia ei tehdä.
 7. Kausikorttipaikan vaihtamisesta veloitamme 15 euron maksun. Kausikortin korvaamisesta (esim. hukattu kortti) peritään 15 euron maksu.
 8. Laskuihin lisätään laskutuslisä.
 9. Kärpät ei ole velvollinen palauttamaan kausikortista maksettua kauppahintaa edes osittain, mikäli otteluita peruuntuu Kärpistä riippumattomista syistä (ylivoimainen este). Tällainen este voi olla muun ohella Liigan, CHL:n tai viranomaisen määräys tai muu vastaava samanlaatuinen ilmoitus. Mikäli ylivoimaisen esteen vuoksi Kärppien runkosarjan kotiotteluita jää toteuttamatta alkuperäisestä ottelumäärästä alle yksi kolmasosa, Kärpät ei ole korvausvelvollinen. Kymmenen peliä (yksi kolmasosa runkosarjan otteluista) ylittävän osuuden Kärpät korvaa kausikorttiasiakkaille seuraavan kauden kausikorttihinnassa tai muulla ilmoittamallaan tavalla.
 10. Ottelujen siirrot toiseen ajankohtaan eivät oikeuta hyvityksiin.
 11. Kärpillä on oikeus muuttaa sopimusehtoja ennen sarjakauden alkua viimeistään 1.6. tai ennen jatkopelien alkua viimeistään runkosarjan päätyttyä. Kärppien tulee ilmoittaa kausikorttien hinnat aina hyvissä ajoin ennen tilaajan oikeutta perua kestotilaus. Muutoksista ilmoitetaan sähköpostilla, Kärppien verkkosivuilla (www.karpat.fi) tai muulla vastaavalla tavalla.
 12. Tilaaja on tutustunut huolellisesti Kärppien kausikorttien hinnoitteluun ennen tilausta. Kärpillä on oikeus myös sulkea kausikortin käyttöoikeus, mikäli sitä ei ole täysimääräisesti maksettu.