23.09.2023

Kärpät – Lukko 2-3
Yleisöä 4823

Kärpät hävisi runkosarjan neljännen ottelunsa varsinaisella peliajalla ja jäi näin ollen ilman pisteitä. Vääntö vierasjoukkue Rauman Lukon kanssa oli äärimmäisen tiukka, ja ottelun loppuratkaisua jännitettiinkin aivan kolmannen erän viimeisille sekunneille saakka.

Raksilaan oli saapunut hienosti väkeä koko perheen teemaotteluun, joka starttasi Oulun Energia Areenalla jo aamupäivällä. Tapahtuman huipentanutta ottelua seurasi lähes 5000 katsojaa, joiden ansiosta hallilla oli erinomainen tunnelma läpi illan!

Ottelun avausmaali syntyi ajassa 10:42, kun hyökkääjä Julius Mattila onnistui hyödyntämään Lukon ensimmäisen ylivoiman. Toisen osumansa vierasjoukkue iski kakkoserän alkuun. Tällä kertaa maalintekijänä operoi hyökkääjä Ponthus Westerholm.

Takaiskusta huolimatta Kärpät esiintyi toisessa erässä varsin vahvasti, ja keltamustat onnistuivat kapuamaan ottelussa tasoihin. Ajassa 27:49 hyökkääjä Connor Bunnaman teki Liiga-uransa ensimmäisen maalin Teemu Turusen syötöstä. Erän jälkimmäisellä puoliskolla syntyi tasoitusosuma, joka oli Julius Junttilan käsialaa. Syöttöpisteet tähän ansaitsivat Trevor Mingoia ja Tommi Kivistö.

Päätöserässä Lukko onnistui jälleen ylivoimalla, ja tuo Burke Braydenin osuma jäi illan viimeiseksi. Kolmella tehdyllä maalillaan vierasjoukkue nappasi kolme pisteen voiton oululaisista.