19.11.2021

Kärpät kohtaa lauantaina kotikaukalossaan Rauman Lukon. Portion Boys esiintyy alkulämmittelyjen aikana kello 16:10 alkaen. Koronapassi on otettu käyttöön Oulun Energia Areenan ravintolatiloissa.

Eilen Jyväskylässä todistettiin poikkeuksellista jääkiekko-ottelua, kun Kärpät latoi vieraskaukalossa taululle peräti kymmenen maalia. Kärppien konkarihyökkääjä Mika Pyörälä kirjautti kaksi syöttöpistettä ottelussa, jolle hän ei löytänyt verrokkia ainakaan omasta lähimenneisyydestään.

”Ei ainakaan ihan lähimuistissa ole, että tuollaista olisi tapahtunut. Pelattiin hyvä peli, saatiin onnistumisia leveältä rintamalta ja oltiin tehokkaita. Noitakin pelejä on joskus mukava pelata.”

Lukemiin 1-10 päättynyt ottelu kirvoitti odotetusti paljon keskustelua sekä joukkueiden että kannattajien keskuudessa. Pyörälän mukaan Kärppien otteissa huomionarvoista oli se, että oma peli saatiin uomiin vaikean ensimmäisen erän jälkeen.

”Opittiin se, että oma pelimme kantaa. Ensimmäisessä ei oltu ihan niin hyviä kuin mitä olisi pitänyt olla. En tiedä painoiko edellinen peli, ja kaveri tuli siihen tuoreella jalalla. Jaksettiin kuitenkin jauhaa omaa peliä ja saatiin tulosta aikaiseksi. Ei lopetettu pelaamista missään vaiheessa.”

Pyörälä vietti vajaan kuukauden päivät telakalla loka-marraskuussa. Hän palasi kaukaloon ennen maaottelutaukoa pelatuissa KalPa-otteluissa, ja oli virtaa täynnä kuluvan viikon vierasotteluissa. Vammat saatiin kuntouttaa rauhassa, ja meno jäällä tuntuu tällä hetkellä hyvältä.

”Vammat on saatu aisoihin ja tuntuu mukavalta olla taas tuolla kaukalon puolella.”

Lukko matkaa Kuopion kautta Ouluun

Ailahtelevasti kautensa aloittanut Lukko palaa maaottelutauolta tänään, kun raumalaiset kohtaavat KalPan Kuopiossa. Joukkueella on ollut päivää vaille pari viikkoa aikaa juonia keinoja palata voittojen tielle kolmen ottelun tappioputkesta. Kolme viimeistä ottelua ennen taukoa päättyivät 4-2 tappioihin Jukureille, SaiPalle ja Ilvekselle. Lukko on ennen perjantai-illan kierrosta sarjataulukossa sijalla 12.

Kärpät ja Lukko ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kertaalleen. Kärpät esitti Raumalla komean kirin nousemalla päätöserässä 4-1 tappioasemasta tasoihin. Kaksi sarjapistettä jäi kuitenkin Raumalle voittolaukauskisan päätteeksi.

Lukon kultakypärää kantaa tällä hetkellä puolustaja Vili Saarijärvi, joka on summannut 20 otteluun tehopisteet 4+11=15.

Portion Boys viihdyttää alkulämmittelyissä

Oulun Energia Areenalla saadaan nauttia lauantai-iltana livemusiikista, kun Suomen kuumimpiin bileyhtyeisiin kuuluva Portion Boys viihdyttäää areenalla alkulämmittelyjen aikana. Areenan ovet avataan kello 15:30, ja Portion Boys aloittaa minikeikan kello 16:10.

Musiikkielämyksen tarjoavat Salgrom Oy yhdessä Oulun Korun kanssa.

Koronapassi käyttöön Areenan ravintolatiloihin

Päivitettyjen kokoontumisrajoitusten mukaisesti Oulun Kärpät ottaa koronapassin käyttöön Oulun Energia Areenan ravintolatiloissa. Koronapassia vaaditaan Areenan kaikilla anniskelualueilla. Areenaan sisälle, käytäville ja katsomoihin pääsee normaalisti ilman koronapassia.

Koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka saa Omakannasta. Mikäli et käytä Omakantaa, voit saada koronatodistuksen tulostettuna terveydenhuollosta. Otathan huomioon, että pelkkä QR-koodi ei riitä, vaan asiakkaalla tulee olla koronapassista koko todistuksen ensimmäinen sivu näytettävissä.

Koronapassina toimii

  • koronarokotustodistus (2 rokoteannosta) TAI
  • testitulostodistus (negatiivinen koronatestitulos maks. 72 h aiemmin) TAI
  • todistus alle 6 kk aiemmin sairastetusta koronavirustaudista

Koronapassin tarkastuksen yhteydessä vaaditaan myös henkilöllisyystodistus.

Kärpät – Lukko Oulun Energia Areenalla lauantaina 20.11. kello 17:00. Tervetuloa kannustamaan Kärpät voittoon!