22.06.2021

Kärpät ja Oulun Lippo iskevät jälleen yhteen jo kolmatta vuotta peräkkäin järjestettävässä pesäpallon haasteottelussa. Kahtena edellisenä vuotena tapahtuma on kerännyt runsaasti katsojia, ja tapahtuma on saanut erittäin hyvää palautetta. Tavoitteena on tarjota katsojille viihteellinen urheilutapahtuma, jossa kisaillaan pilke silmäkulmassa. Haasteottelun juontaa kahden edellisen vuoden tapaan Antero Mertaranta.

”On hienoa, että saadaan taas tänä vuonna järjestettyä tämä haasteottelu. Se on Oulun Lipolle tärkeä tapahtuma niin taloudellisesti kuin joukkueen yhteishengen takia. Myös Kärppien pelaajat ovat tykänneet tapahtumasta ja ovat osallistumassa otteluun innolla. Kiitokset taas Kärpille”,

toteaa Lipon toimitusjohtaja Mika Lähteenmäki.

“Pidämme mielellämme kiinni perinteistä, ja haluamme osaltamme olla mukana tukemassa Lipon matkaa kohti Superia”,

kommentoi Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkunen.

Haasteottelu pelataan tuttuun tapaan Oulun DataCenter Stadionilla perjantaina 6.8. klo 17.00. Pääsylippu tapahtumaan maksaa 10 euroa. Alle 12-vuotiaat pääsevät katsomaan ottelua ilmaiseksi. Liput ovat ennakkomyynnissä Oulun Lipon verkkokauppassa. 

Tapahtumaan on tarjolla myös VIP-lippuja. VIP-lippuja voit tiedustella Mika Lähteenmäeltä sähköpostitse tai puhelimitse (info@oulunlippo.fi / 040-5266171).