17.05.2021

Oulun Kärpät ja Myynnin A&O ovat sopineet yhteistyöstä, joka vahvistaa ja laajentaa Kärppien yritysmyyntiverkostoa entisestään. Myynnin A&O on myynnin, markkinoinnin ja tapahtumien suunnitteluun, kehittämiseen ja toteuttamiseen erikoistunut yritys.

Alpo Ohtamaan tuore yritys tuo Kärpille lisää myyntivoimaa Oulun eteläpuolelle. Oulun Kärpät Oy:n toimitusjohtaja Tommi Virkkunen näkee uudessa yhteistyössä isoja mahdollisuuksia Kärppien liiketoiminnalle.

”Alpo ja myynnin A&O tulevat edistämään Kärppien kumppanuusmyyntiä sellaisilla alueilla, missä meidän jalansijamme ei ole aiemmin ollut ihan niin vahva. Alpolla on rautaista ammattitaitoa yli 25 vuoden ajalta B2B myynnistä ja markkinoinnista, sekä kokemusta myös digitaalisten mainospintojen myynnistä.”

Alpo Ohtamaan yhteys Kärppien organisaatioon sukunimen myötä ilmiselvä, mutta hän on ollut mukana myös Kärppien yhteistyökumppanina vuosien ajan.

”Alpo on meille tuttu kumppani jo vuosien varrelta aiempien rooliensa kautta. Tämä oli luonteva ja molemmin puolin hedelmällinen tapa jatkaa yhteistyötä hänen ottaessaan askeleen yrittäjyyteen. Yhteys ja tunneside Kärppiin ovat luonnollisesti vahvat ja hänellä on kokemuksensa myötä laajat yhteydet yritysmaailmaan. Pitkäaikaisena yhteistyökumppanina hän myös ymmärtää hyvin sen, mitä kaikkea Kärpät voi asiakkailleen tarjota.”

”Iso asia olla osa Kärppä-perhettä”

Alpo Ohtamaalle Kärppien organisaatioon ja yhteisöön kuuluminen ovat tärkeitä asioita. Kärpät nostaa erityisesti oman talousalueensa ympärillä esiin paljon positiivisia muistoja ja tunteita, jotka ovat avainasemassa menestyvää myyntityötä tehdessä. Oulun Kärpät on Ohtamaan mukaan tuotteena vahva ja kiehtova.

”Kärppien tarjoama monimedia-alusta on kaikkinensa äärimmäisen kiinnostava yrityksille. Se tuo edustamani alueen yrityksille paljon uusia mahdollisuuksia näkyä, verkostoitua ja sen myötä kasvaa.”

Yhteistyö Kärppien kanssa tuo myös Ohtamaan yrityksen, Myynnin A&O:n, toimintaan uusia ulottuuvuuksia. Kärppien laaja yritysverkosto avaa vastikään perustetulle yritykselle uusia ovia.

”Meille on iso asia olla osa Kärppä-perhettä. Myynti on isossa kuvassa verkostoitumista, ja Kärppien yhteistyökumppaniverkosto avaa loistavasti yhteyksiä moniin eri toimijoihin.”