14.09.2021

Kärppien Liiga-kausi starttasi virallisesti viime lauantaina Raksilassa. Runkosarjan ensimmäisessä ottelussaan Kärpät sai vastaansa JYPin, jonka se voitti lukemin 6-2.

Kolmannessa erässä peräti neljä maalia tahkonnut Kärppämiehistö onnistui tehtailemaan pisteitä laajalla rintamalla, ja joukkueen nelosketju Julius Hermonen – Jesse Koskenkorva –  Aku Räty pelasi erinomaisesti. Kaksi syöttöpistettä ottelussa nakutellut Hermonen kertoo viihtyvänsä kyseisen ketjun laitahyökkääjänä.

“Aika paljon ollaan päästy olemaan äijien kanssa yhdessä. Pari vuotta oltu aika tiiviistikin tekemisissä. Meillä on aika hemmetin hyvä kemia – mukava pelata heidän kanssaan!”

Hermosen mukaan yleisön läsnäolo hallissa toi lisää iloisuutta sekä omaan että joukkueen peliin.

“Oli siistiä palata jälleen yleisön eteen pelaamaan. Sen huomasi myös joukkueesta, ja tulostakin tuli sen mukaisesti. Mukaan tuli rentouttakin, kun tietää, että asiat alkavat menemään taas hyvään suuntaan.”

Katseet on nyt suunnattu keskiviikkona pelattavaan Kärpät – HPK -otteluun. Vahvaa mielikuvaa ei HPK-joukkueesta ole Hermoselle ehtinyt muodostua, mutta laitahyökkääjä odottaa kovaa peliä kevään 2019 finaalivastustajan kanssa.

HPK aloitti oman kautensa viime perjantaina Pohjantähti Areenalla. Hämeenlinnalaiset taipuivat kotihallissaan Tapparalle lopulta maalein 1-3. HPK:n ainoan osuman viimeisteli Kärppiäkin aiemmin urallaan edustanut hyökkääjä Juuso Ikonen.

Viime kauden kuudesta keskinäisestä kohtaamisesta Kärpät vei nimiinsä neljä, mutta kaksi viimeisintä kamppailua päättyivät HPK:n voittoon. Kuluvan runkosarjan aikana joukkueet pelaavat vastakkain niin ikään kuusi kertaa, ja aiempia kausia tarkastellessa voidaan todeta, että yleisöllä on lupa odottaa tiukkoja taisteluita oululaisten ja hämeenlinnalaisten välillä myös kaudella 2021-2022.

Kärpät – HPK keskiviikkona 15.9. kello 18:30 alkaen Oulun Energia Areenalla. Lunasta paikkasi Ticketmasterista ja saavu paikan päälle aistimaan kiekkohuumaa parhaimmillaan!