11.02.2023

Maalivahti Niclas Westerholm ja Kärpät ovat solmineet kevääseen 2025 asti ulottuvan pelaajasopimuksen. 25-vuotias Westerholm on tähänastisella Liiga-urallaan edustanut SaiPaa. Hän liittyy Kärppien vahvuuteen heti maanantaina, kun joukkue kokoontuu jälleen. Samaan aikaan maalivahti Niklas Kokko siirtyy loppukaudeksi lainalle SaiPaan.

Kaudella 2017-2018 Liiga-debyyttinsä tehnyt Westerholm on pelannut kuluvalla kaudella yhteensä 42 ottelua – hän on siis torjunut lähes kaikissa SaiPan tähänastisissa runkosarjakohtaamisissa. Lisäksi hänet valittiin maajoukkueen mukaan marraskuussa pelattavaan Karjala-turnaukseen.

Urheilujohtaja Harri Aho kertoo, että Kärpissä on seurattu Westerholmia, ja hänestä ollaan oltu kiinnostuneita jo pidemmän aikaa.

”Kyseessä on maajoukkuetason maalivahti, ja on hienoa, että saatiin hänet jo tälle kaudelle mukaan Kärppiin. Toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi Ouluun!”

Maalivahti itse kertoo saapuvansa Ouluun innoissaan ja hyvillä mielin.

”Odotan tulevilta vuosilta seuraavaa askelta uralleni. Näen, että minulla on siihen loistava mahdollisuus Kärpissä. Lisäksi haluan menestyä joukkueen kanssa. Kärpät saa minusta hyvin liikkuvan ja loppuun asti taistelevan maalivahdin, joka haluaa torjua jokaisen kiekon. Hienoa päästä osaksi Kärppien yhteisöä!”