19.12.2023

Sport – Kärpät 3-2

Yleisömäärä: 2916

Kärpät kohtasi tiistai-iltana Sportin Vaasassa. Ottelun avauserässä isäntäjoukkue rynnisti kahden maalin johtoasemaan Sebastian Stålbergin ja Sebastian Wännströmin osumilla. Molemmat maalit syntyivät kärppärangaistusten aikana.

Oululaisjoukkue ei ensimmäisen erän takaiskuista lannistunut, vaan hyödynsi toisessa erässä ottelun ensimmäisen ylivoimansa. Ylivoimaa oli pelattu ainoastaan seitsemän sekuntia, kun Kärppien nelosketjun laituri Aleksi Antti-Roiko kavensi Ville Koivusen ja Miika Koiviston avustuksella lukemat kahteen-yhteen. Tämän jälkeen keltamustille vihellettiin erän aikana vielä kaksi kahden minuutin jäähyä, mutta näissä kärppäpuolustus piti pintansa.

Kolmas erä tarjoili jännitystä koko rahan edestä. Heti erän alkumetreillä kotijoukkue karkasi jälleen kahden maalin johtoon – tällä kertaa hyökkääjä Jens Lööken toimesta. Ajassa 52:42 nähtiin jälleen oululasnuorisolta vahvaa suorittamista, kun hyökkääjä Arttu Hyry toimitti kiekon Sport-maaliin.

Tänä iltana paukut eivät riittäneet tasoitukseen, ja näin ollen kotijoukkue vei jaossa olleet sarjapisteet. Jo torstaina petolaumalla on kuitenkin jälleen näytön paikka, kun se kohtaa kotonaan Lahden Pelicansin. Viimeinen ottelu ennen joulunpyhiä starttaa arkipelin tapaan normaalisti kello 18:30!