16.10.2023

NHL-seura Carolina Hurricanesin sopimuspelaaja Noel Gunler siirtyy kuluvan kauden ajaksi lainalle Kärppiin. 22-vuotias hyökkääjä on ruotsalaisseura Luleå Hockeyn kasvatti. Hän on edustanut Luleåta myös ammattilaisurallaan. Lisäksi hän on pelannut Ruotsin pääsarjaa Brynäs IF:ssä.

Kahdella edelliskaudella Gunlerille on kertynyt myös AHL-otteluita pelattuaan Hurricanesin silloisessa farmijoukkueessa, Chicago Wolvesissa.

”Olen kuullut Oulusta pelkästään hyviä asioita, ja tiedän, että siellä minulla on mahdollisuus kehittyä pelaajana. Kärppien kaltaiseen isoon seuraan siirtyminen on minusta hyvin jännittävää. Tältä kaudelta odotan paljon voittoja. Olen hyökkäävä pelaaja, joka pystyy sekä rakentamaan maalitilanteita että viimeistelemään niitä. Kentällä vahvuuksiani ovat laukaukseni ja peliälyni”,

hyökkääjä kuvailee.

Gunler liittyy Kärppien vahvuuteen alkuviikon aikana.

”Saamme Gunlerista joukkueeseemme luisteluvoimaisen, nuoren ja nälkäisen rightin laiturin. Noelilla on kova halu mennä pelaajana eteenpäin, ja hän halusi kovan haasteen itselleen. Me pystymme tarjoamaan erittäin hyvän ympäristön sekä vastuullisen roolin hänelle. Olemme todella tyytyväisiä saadessamme Luulajasta kotoisin olevan pohjoisen pojan meille!”

iloitsee Kärppien urheilujohtaja Mikko Myllykoski.