11.10.2021

Jääkiekon SM-liiga Oy ja R-kioski ovat aloittaneet koko kauden kattavan yhteistyön. Yhteistyön ytimenä on Liigan seuraajille rakennettu valikoima ottelueväitä, joita hankkimalla voi tukea oman suosikkiseuran toimintaa.

R-kioskille Liigan kanssa tehtävä yhteistyö on uudenlainen tapa tukea jääkiekkoseurojen toimintaa. Liiga-yhteistyössä R-kioski tarjoaa räätälöityjä etuja Liiga-seurojen käyttöön ja tulouttaa osan jokaisesta ostotapahtumasta suoraan seuralle. Mitä enemmän fanit käyttävät etuja, sitä enemmän seurat siitä hyötyvät.

Yhteistyö näkyy Ärrän, Liigan ja seurojen kanavissa

– R-kioskin kanssa aloitettu yhteistyö tuo toivottua tukea Liiga-seuroille ja on samalla hyvä tapa faneille osoittaa kannatustaan. Ärriä on ympäri Suomen, joten ostoksilla käyminen on helppoa. Monipuolinen ravinto ja urheilu liittyvät muutenkin saumattomasti yhteen, ja Ärrän tarjoamat edut Liiga-katsojille ovat erittäin hyviä. Jokaisella seuralla on oma QR-koodi, jota käyttämällä R-kioskeissa tuki menee omalle suosikkiseuralle, toteaa Liigan myyntijohtaja Vili Nurmi.

Hyvä tapa osoittaa kannatusta

– R-kioski lähti mielellään tekemään Liigan kanssa uudenlaista ja ennakkoluulotonta yhteistyötä. Kannattajat ja sidosryhmät saavat nyt räätälöityjä etuja Ärrältä, ja samalla he voivat valinnoillaan tukea oman seuransa toimintaa. Uusi yhteistyömalli on modernia kumppanuutta, jonka keskeisenä teemana on selkeä mitattavuus. Ärrä tekee hyvää urheilussa -toimintamme tavoitteena on tukea taloudellisesti seuroja sekä urheilijoita, ja samalla tuoda lätkäyleisölle esille laajentunutta mukaan ostettavan ruoan ja juoman valikoimaamme, kertoo R-kioskin markkinointijohtaja Tarmo Kirjonen.

Kaikki Ärrän Liiga-tarjoukset ja etukoodit löytyvät osoitteesta liiga.fi/ärrä.

Lähde: liiga.fi