08.05.2024

Olympiavoittaja ja kaksinkertainen maailmanmestari Atte Ohtamaa jatkaa uraansa Oulussa. 36-vuotias puolustaja on solminut kevääseen 2025 ulottuvan sopimuksen. 

Kokeneen Ohtamaan palkintokaapista löytyy MM- ja olympiakultien lisäksi muun muassa kaksi Suomen mestaruutta. Menneellä kaudella hän sivusi yhden kauden piste-ennätystään teholukemin 8+19=27. Kauden päätteeksi hän johdatti joukkueensa pronssille, josta tuli Kärppien Liiga-historian 19. SM-mitali.

”Hieno kunnia saada jatkaa uraa Kärpissä. Olen innoissani, että saatiin sopimus tehtyä! Haluan voittaa ja menestyä täällä Oulussa – se on se, mikä motivoi urheilijana eteenpäin. Näen, että siihen on Kärpissä hyvät mahdollisuudet. On sellainen fiilis, että ollaan menossa oikeaan suuntaan, ja iso halu on olla mukana siinä hommassa”,

kommentoi Ohtamaa sopimusta tuorekseltaan.

”Atte osoitti viime kaudella kuuluvansa edelleen Liigan eliittiin tekemällä erinomaisen puolustamisen ohessa huippupisteet. Jämäkkä isäntä pystyy kokemuksellaan näyttämään esimerkkiä nuoremmille päivästä ja vuodesta toiseen. Mahtavaa, että Atte pääsee tuomaan osaamisensa koppiimme myös tulevalla kaudella!”

iloitsee Kärppien urheilujohtaja Mikko Myllykoski.