09.10.2024

Kärpät – K-Espoo | 2-5
Yleisöä: 4625

Illan ottelusta ei jäänyt juuri jälkipolville kerrottavaa. Viikon tauon jälkeen kotiyleisön eteen astellut Petolauma oli koko ottelun ajan askeleen jäljessä. K-Espoo loi heti ottelun alussa muutaman erittäin vaarallisen maalipaikan, mutta onnenkantamoisten myötä Kärpät selvisi tilanteista. Kärpät onnistui kuitenkin omassa maalipaikassaan, kun Ben Tardif polkaisi omalta alueelta vauhdilla kohti vastustajan päätyä ja Reid Gardiner sai nauttia loistosyötöstä takakulmalle jatkaen omaa tehokasta maaliputkeaan.

Ensimmäisessä erässä Kärpät sai ikäviä uutisia, kun tähtihyökkääjä Teemu Turunen loukkaantui taklaustilanteessa. Turusen vamman vakavuudesta ei ole vielä lisätietoja.

Loppupeli sujui sekavasti, Kärppien ollessa oikeastaan jokaisessa tilanteessa takaa-ajajana. Gardiner osui toistamiseen toisen erän loppupuolella, kun nopean ja näyttävän hyökkäyksen päätteeksi “Reijo” ohjasi kiekon maalinedustalta verkon perukoille.

Kiekko-Espoo onnistui tekemään neljä maalia kärppävahti Niclas Westerholmin taakse ja viimeisteli vielä yhden tyhjään maaliin. Lopputuloksena oli kirpaiseva 2–5 kotitappio.

Ottelun jälkeen kopissa vallitsi hiljainen tunnelma, mutta yhteinen näkemys oli selvä: paljon on parannettavaa, jos mielii pelata suurista asioista. Positiivista on kuitenkin se, että ongelmakohdat tiedostetaan ja niitä kehitetään päivittäin. Matka jatkuu eteenpäin siis positiivisin mielin, ja huomenna on taas uusi mahdollisuus kehittyä. Kärpät suuntaa seuraavaksi Tampereelle, Ilveksen vieraaksi, ja torstai toimii matkustuspäivänä.

Suurkiitokset kotiyleisölle – kannustitte hienosti loppuun asti!