04.06.2021

Oulun Energia Areenan yleisilmettä tullaan kohentamaan kuluvan kesän aikana. Muutoksilla halutaan parantaa yleisön viihtyvyyttä ottelutapahtumissa ja lisätä Kärppien brändin näkyvyyttä hallissa.

Isoin muutos tulee olemaan istumapaikkojen päivittäminen, kun kaikki puupenkeillä sijaitsevat istumapaikat korvataan areenaistuimilla. Osa istuimista tuodaan uusiokäyttöön Pyrinnön Urheilutalolta ja loput hankitaan uutena. Lisäksi hallin käytävän lattia pinnoitetaan uudelleen, ja katsomoalueita siistitään sekä maalataan. Pääurakoitsijana näiden uudistusten osalta toimii Rakennuspalvelu J. Tuomela.

Muita muutoksia

Ottelutapahtumien yleistä viihtyvyyttä tullaan lisäämään myös muilla keinoin, kun esimerkiksi hallin mediakuutio kokee nuorennusleikkauksen. Kuution suunnittelussa ja toteutuksessa ovat mukana UROS sekä LG. Vanhan, jo olemassa olevan rungon ympärille rakennetaan uudet näyttöpinnat, jotka ovat huomattavasti aiempaa suuremmat ja tarkemmat.

Oulun Kongressitekniikka vastaa puolestaan äänentoiston parantelusta. Tavoitteena on mahdollisimman tasalaatuinen äänentoisto joka puolella hallia.

”Tätä Oulun Energia Areenan  saneerauksen tuoreinta vaihetta on suunniteltu jo pitkän aikaa yhteistyössä Oulun kaupungin kanssa. Olemme innoissamme tulevista muutoksista ja alkavasta kaudesta!”,

iloitsee Kärppien yhteyspäällikkö Ilkka Mikkola.

“Vaikka luvassa on uudistuksia ottelutapahtuman parantamiseksi on muistettava, että nämä investoinnit olisivat turhia ilman yleisöä, joka lopulta luo sen tunnelman.”

Lunasta sinäkin oma paikkasi Raksilan sydämessä ja koe huippu-urheilun huuma paikan päällä!

Kausikorttitilaukset teet kätevästi Ticketmasterin kausikorttikaupassa. Tarkemmat lisätiedustelut paikoista puhelimitse numerosta 08 8155700 tai sähköpostitse osoitteesta kausikortit@karpat.fi. Lue lisää täältä.