02.06.2023

Oulun Kärpät on solminut koko konsernin kattavan yhteistyösopimuksen Sinebrychoffin kanssa. Sinebrychoff on Pohjoismaiden vanhin panimo, ja sen perinteikäs KOFF-olutbrändi on sponsoroinut SM-liigajoukkueita jo 1980-luvulta lähtien. Kyseessä on konsernin kannalta yksi merkittävimmistä sopimuksista, ja se koskee Oulun Kärpät Oy:n lisäksi Tunturiviihde Oy:tä sekä Qstock Oy:tä. KOFF näkyy tulevilla kausilla Kärppien Liiga-joukkueen pelipaidoissa, sosiaalisen median kanavissa, nettisivuilla sekä ottelutapahtumissa.

”Sinebrychoffin laaja tuotevalikoima oli yksi iso syy siihen, miksi päädyimme yhteistyöhön kyseisen toimittajan kanssa. Sinebrychoffilla on ennestään pitkä historia Ihkun sekä Pub Old Matesin kanssa, ja lähdemmekin innolla sekä luottavaisin mielin laajentamaan tätä yhteistyötä”,

kommentoi Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkunen.

Kumppanuuksista vastaava Sinebrychoffin markkinointijohtaja Joonas Säkkinen kertoo, että yhteistyö Kärppien kanssa tuntui heti oikealta, kun mahdollisuus avautui.

”On hienoa saada Oulun Kärpät, puolen Suomen joukkue, kumppaniksemme. Jääkiekko on yhä Suomen lempilaji, joka yhdistää ja luo suuria tunteita. Kiekko-ottelu tai muu urheilutapahtuma on usein paljon muuta kuin vain se, että kuka voittaa – kyseessä on elämys, jota fiilistellään etukäteen ja pitkään sen jälkeenkin. Haluamme olla näissä hetkissä myös Kärppien kanssa yhdessä”,

Säkkinen kertoo.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Tommi Virkkunen, Oulun Kärpät, tommi.virkkunen@karpat.fi

Trade Marketing, Sponsorship & Ecommerce Director Joonas Säkkinen, Sinebrychoff, joonas.sakkinen@sff.fi

Tietoa kumppanista:

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Monster Energy, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistus on hiilineutraalia. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi | kohtuullisesti.fi

Twitter: Sinebrychoff

Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819