Lippuvoucher on oiva lahja Kärppäpeleistä kiinnostuneelle!

Vouchereita myydään Kärppätoimistolla osoitteessa Urheilukatu 5A. Voucherin arvo istumapaikalle on 39€, 36€, 32€ tai 28€. Voucherin arvo sisältää ottelulipun käsittelykulun.

Voucher vaihdetaan yhteen voucherin arvon mukaiseen Kärppien Liigan runkosarjan kotiottelulippuun Kärppien toimistolla tai otteluiltana Oulun Energia Areenan lipunmyynnissä. Voucher ei käy maksuvälineenä muissa ennakkomyyntipisteissä eikä Ticketmaster Suomen verkkokaupassa.

Voucher on voimassa Liigan runkosarjassa kaudella 2023-2024.

Vouchereita ei voi maksaa virike- tai kulttuuriedulla.

 

TICKETMASTERIN LAHJAKORTTI

Ticketmasterin lahjakortin voi ostaa Ticketmaster Suomen verkkokaupasta Ticketmaster.fi/lahjakortti, R-kioskeilta, Stockmannin palvelupisteistä ja Ticketmaster Suomen lippukaupoista. Lahjakortti aktivoidaan ostohetkellä käyttövalmiiksi ostopaikassa. Sähköisen lahjakortin aktivointi ja käyttövalmiiksi saaminen saattaa kuitenkin kestää enintään kolme arkipäivää.

Lahjakorttia voi käyttää vain Ticketmaster Suomen yhteistyökumppanien Suomessa järjestämien tapahtumien pääsylippujen ja tapahtumiin liittyvien muiden tuotteiden tai palvelujen ostamiseen Ticketmaster Suomen kautta.