AITIOT

Asiakastilaisuudet ja muut tapahtumat saavat aivan uutta nostetta Oulun Energia Areenan tyylikkäissä aitioissa. Laadukas liigaviihde ja herkulliset tarjoilut takaavat onnistuneen illan – haluat tulla pian uudestaan!

”Asiakastilaisuudet Energia Areenan aitioissa ovat aina olleet onnistuneita. Peleistä on tullut entistä viihdyttävämpiä, kun niitä on voinut seurata omassa privaattitilassa, missä on hyvä näköyhteys kentälle ja tarjoilut käden ulottuvilla. Asiakkaittemme väliset verkostoitumiset ovat tapahtuneet aition avulla luonnollisesti ja haluamme jatkossakin kannustaa Kärppiä parhailta paikoilta.”
Kari-Pekka Rytilahti, Mandatum Life

Tapahtumien keskellä – omassa rauhassa

Oulun Energia Areenalla on 10 aitiota:

15 henkilön aitiot sijaitsevat Kärppien kotipäädyssä M- ja N-katsomoiden yläpuolella. Osa aitioista on yhdistettävissä, jolloin tilaan mahtuu jopa 30 henkilöä. Aition ulkopuolella on 12 istumapaikkaa. Aitioiden mukavuuksiin kuuluu oma wc. Aitioista viisi on tyylikkäästi sisustettuja Balmuir-aitioita ja kaksi näyttävästi sisustettuja kristalliaitioita.

Pieni aitio sijaitsee puolestaan hallin pitkällä sivulla D-katsomon yläpuolella. Aitio sopii kymmenelle hengelle, mutta mukavuussyistä suosittelemme tilaa 6-8 henkilölle.

Aitioiden varusteluun kuuluvat myös suuret näytöt, joista voi seurata läheltä piti -tilanteita ja hidastuksia. Aitiot avautuvat kaksi tuntia ennen ottelua, ja jälkipelit pelataan ProJob-klubilla.

Herkut helposti – tilaa tarjoilut valmiiksi

Kylmät juomat odottavat aitiossa valmiina, kun tulette paikalle. Aitioissa on myös A-oikeudet ja illan tarjoilujen sujuvuudesta vastaa aitiotarjoilija.

Oulun Energia-Areenan henkilökunta loihtii illallisherkut ja pikkusuolaiset tilaisuuteenne. Tutustu VIP-menuun ja viinilistaan!

Varausehdot

Mahdolliset muutokset aitiotilaukseen voi tehdä veloituksetta viimeistään 14 vuorokautta ennen ottelua. Tämän jälkeen tulevista peruutuksista veloitamme 50% aition sovitusta hinnasta

Tiedustelut

Kärppätoimisto p. +358 8 815 5700
markkinointi@karpat.fi / myynti@karpat.fi

Tilaukset

Tilaa ruoka- ja juomatarjoilut vähintään viisi (5) arkipäivää ennen peliä alla olevalla lomakkeella tai klubi@karpat.fi / p. +358 43 216 1846. Tämän jälkeen tehdyistä tilauksista perimme 100 euron palvelumaksun.

Aitiomenun tilaaminen

  • Pääruoat
  • Jälkiruoat
  • Fani-tuotteet
  • Yhteystiedot

Pääruoat

Jälkiruoat

Fani-tuotteet

Yhteystiedot

Yrityksen osoite
Yhteyshenkilön nimi
Laskutusosoite
Verkkolaskut (ei pakollinen)