AITIOT

Asiakastilaisuudet ja muut tapahtumat saavat aivan uutta nostetta Oulun Energia Areenan tyylikkäissä aitioissa. Laadukas liigaviihde ja herkulliset tarjoilut takaavat onnistuneen illan – haluat tulla pian uudestaan!

”Asiakastilaisuudet Energia Areenan aitioissa ovat aina olleet onnistuneita. Peleistä on tullut entistä viihdyttävämpiä, kun niitä on voinut seurata omassa privaattitilassa, missä on hyvä näköyhteys kentälle ja tarjoilut käden ulottuvilla. Asiakkaittemme väliset verkostoitumiset ovat tapahtuneet aition avulla luonnollisesti ja haluamme jatkossakin kannustaa Kärppiä parhailta paikoilta.”
Kari-Pekka Rytilahti, Mandatum Life

Tapahtumien keskellä – omassa rauhassa

15 henkilön aitiot sijaitsevat Kärppien kotipäädyssä M- ja N-katsomoiden yläpuolella. Osa aitioista on yhdistettävissä, jolloin tilaan mahtuu jopa 30 henkilöä. Aition ulkopuolella on 12 istumapaikkaa. Aitioiden mukavuuksiin kuuluu oma wc. Aitioista viisi on tyylikkäästi sisustettuja Balmuir-aitioita ja kaksi näyttävästi sisustettuja kristalliaitioita.


Pieni aitio (kuva tulossa myöhemmin) sijaitsee puolestaan hallin pitkällä sivulla D-katsomon yläpuolella. Aitio sopii kymmenelle hengelle, mutta mukavuussyistä suosittelemme tilaa 6-8 henkilölle.

Aitioiden varusteluun kuuluvat myös suuret näytöt, joista voi seurata läheltä piti -tilanteita ja hidastuksia. Aitiot avautuvat kaksi tuntia ennen ottelua, ja jälkipelit pelataan Kärppäklubilla.

DIF Lounge & AINUT Lounge By IP-Heikkilä

DIF Lounge eli Dry Ice Finland Lounge tarjoaa loistavat puitteet Oulun Energia Areenalla isolle asiakastilaisuudelle Liiga-pelien ja konserttien aikana.

DIF Loungeen sopii jopa 40 hengen porukka nauttimaan erilaisista tapahtumista. Sisätilan lisäksi aitioon on yhdistetty kaksikymmentäkuusi istuinta sisältävä anniskelukatsomo.

Asiakkaille on käytössä täydet ravintolapalvelut tapahtumien aikana.

Katso aition 3D-esittely:

 

Tapahtumien ulkopuolella tilat ovat varattavissa kokouskäyttöön. Varaukset ja lisäkyselyt osoitteesta klubi@karpat.fi

Aition varusteluihin kuuluu:

  • Jättikokoinen LG:n LED-screen sekä Genelecin äänentoisto
  • Kokouspöytä 12 henkilölle, pystypöytiä sekä kymmenen hengen ikkunataso, josta näkee loistavasti areenan puolelle.
  • Oma WC
  • Iso kylmäkaappi
  • Laskutasot ruokailua varten

 

AINUT Lounge By IP-Heikkilä tarjoaa myös DIF Loungen tapaan huikeat puitteet Liiga-pelien ja konserttien seurantaan.

Asiakaspaikkoja aitiosta löytyy 30 henkilölle, mutta tarpeen vaatiessa myös isommallekin porukalle. Aition vieressä sijaitsee 15 hengen ravintolakatsomo.

AINUT Loungen erikoisuus on aition sisäpuolelle rakennettu oma ”ylä-lounge”, jossa on näppärä käydä tilaisuuden aikana tärkeät yksityiset keskustelut.

Asiakkaille on tapahtumien aikana käytössä täydet ravintolapalvelut.

Katso aition 3D-esittely:


Tapahtumien ulkopuolella tilat ovat varattavissa kokouskäyttöön. Varaukset ja lisäkyselyt osoitteesta klubi@karpat.fi

  • Jättikokoinen LG:n LED-screen sekä Genelecin äänentoisto
  • Kokouspöytä 12 henkilölle, pystypöytiä sekä kymmenen hengen ikkunataso, josta näkee loistavasti areenan puolelle.
  • Oma WC
  • Tyylikkäät kylmäkaapit
  • Laskutasot ruokailua varten

Herkut helposti – tilaa tarjoilut valmiiksi

Kylmät juomat odottavat aitiossa valmiina, kun tulette paikalle. Aitioissa on myös A-oikeudet ja illan tarjoilujen sujuvuudesta vastaa aitiotarjoilija.

Oulun Energia-Areenan henkilökunta loihtii illallisherkut ja pikkusuolaiset tilaisuuteenne. Tutustu VIP-menuun Palvelut-välilehden alta.

Varausehdot

Mahdolliset muutokset aitiotilaukseen voi tehdä veloituksetta viimeistään 14 vuorokautta ennen ottelua. Tämän jälkeen tulevista peruutuksista veloitamme 50 % aition sovitusta hinnasta

Tiedustelut

Kärppätoimisto p. +358 8 815 5700
myynti@karpat.fi

Tilaukset

Tilaa ruoka- ja juomatarjoilut vähintään viisi (5) arkipäivää ennen peliä alla olevalla lomakkeella tai klubi@karpat.fi / p. +358 43 216 1846. Tämän jälkeen tehdyistä tilauksista perimme 100 euron palvelumaksun.