09.04.2024

Artikkelikuva: Tomi Natri

Pelicans – Kärpät 1-0

Yleisömäärä: 3503

Kärpät ja Pelicans jatkoivat tiukkaa taisteluaan finaalipaikasta tiistaina Lahdessa. Ottelu oli klassinen ”maalin peli”, jonka vei lopulta nimiinsä kotijoukkue.

Kärpät lähti iltaan vauhdikkaasti, mutta ajassa 02:24 oululaisille vihellettiin kahden minuutin rangaistus. Kamppailun ensimmäisessä erikoistilanteessa lahtelaiset olivat tehokkaita rokottaen keltamustia maalin muodossa.

Kärpät pelasi vahvan toisen erän luoden hyviä maalipaikkoja. Viimeistely jäi kuitenkin vajaaksi, ja kolmanteen lähdettiin kotijoukkueen 1-0 johdossa.

Hyökkääjä Lars Bryggmanin viimeistely avauserässä jäi illan ainoaksi osumaksi, minkä myötä Pelicans kahmaisi ottelusarjan kolmannen kiinnityksensä jatkosarjaan.

Semifinaalit saavat jatkoa perjantaina 12.4. Raksilassa. Kärpät on nyt pakkovoiton edessä, jotta toivo finaalipaikasta säilyy. Joukkue tarvitseekin taakseen koko Pohjoisen kannattajajoukkonsa — paikkasi Raksilan lehtereiltä lunastat kätevästi Ticketmasterista!