20.09.2019

Syyskuun viimeisenä ottelupäivänä lauantaina 28.9. avataan Oulun Energia Areenan jää lapsille ja painetaan hinnat alas niin tyhjennysmyynnissä kuin ottelulipuissakin.

Päivä aloitetaan jo aamupäivästä yleisölle avoimilla jääharjoituksilla, joiden päätteeksi jää on avoin lapsiluistelijoille. Pieniä luistelijoita jäällä on viihdyttämässä myös Kärppien edustusjoukkueen pelaajia. Luistelijalle pakolliset varusteet ovat ainoastaan luistimet ja kypärä, mutta myös mailan voi halutessaan ottaa mukaan. Aamujäille oikeuttavan luistelupassin voi noutaa Kärppätoimistolta esittämällä kausikortin tai ottelulipun kyseiseen otteluun. Voit ostaa ottelulipun myös luistelupassin haun yhteydessä. Aamujäille mahtuu vain 100 ensimmäistä, joten ole ajoissa liikkeellä! Kärppätoimisto on avoinna arkisin kello 10–17.

Samanaikaisesti jäähallin käytävällä on Locker Room Sale, missä myydään pelaajien aitoja käytettyjä pelipaitoja ja varusteita sekä Kärppäkaupan fanituotteita edullisin hinnoin.

Illan ottelun aikana jäähallin käytävillä on lapsille kasvomaalausta ja Super Parkin aktiviteettipiste. Myös fani- ja game worn -tuotteiden myyntipisteet ovat ottelun aikana avoinna.

AIKATAULU

— 9:30–10:00 Ilveksen aamujäät
— 10:15–10:45 Kärppien aamujäät
— 10:45–11:30 Lasten aamujäät

— Hallin ovet aukeavat 16:00
— Kärpät–Ilves 17:00

LIPUT

Perhepelissä kulmausten ja päätyjen istumapaikkojen hintoja on alennettu. Istumapaikalle pääset alkaen hintaan 13€!

Lippukauppaan: https://bit.ly/2lYTI8y

Tervetuloa viihtymään koko perheen voimin!