28.09.2019

Kärpät palaa reilun viikon odottelun jälkeen kotihalliinsa pelaamaan Liiga-ottelun Ilvestä vastaan. Halliin on odotettavissa erityisen lämmintä tunnelmaa, sillä tämäniltainen ottelu on kauden ensimmäinen teemaottelu – perhepeli. Locker Room Sale on avoinna myös ottelun käydessä.

Oulun Kärpät hakee pikaista kurssin kääntymistä viime tiistaisesta tappiosta, kun oululaisilla on tänään mahdollisuus viedä sarjapisteet Tampereen Ilveksen kustannuksella. Vaikka Tappara-ottelun lopputulos ei ollut toivottu, joukkueen esitys Hakametsässä oli varsin miehekäs ja sisukas, joka jatkuessaan Raksilan jäähalliin on Ilveksellä edessään ikävä ilta.

Tänään Red Bull -kypärää kantava Topi Niemelä kertoo, että välipäivät on käytetty tehokkaasti ja odottaa vauhdista peliä.

“Tuossa on pari hyvää treenipäivää ollut. Olemme katsoneet vaihtoja ja treenattu hyvin. Ei siinä sen kummempaa. Vastassa on varmasti kova, nälkäinen, nuori ja hyvin liikkuva porukka. Varmasti tulee kova peli illalla”, puolustaja kertoo.

Alakanttiin kauden aloittanut Ilves haki kauden avausvoittonsa keskiviikkona, kun KalPa kaatui maalijuhlissa lukemin 7-4. Tuon ottelun isoin onnistuja oli hattutempun iskenyt Robert Leino, mutta parrasvalot osoittivat myös Ilvekseen palannutta Arttu Ruotsalaista kohti. Kärppäkasvatti palasi Tampereelle Pohjois-Amerikasta vahvistamaan Ilveksen jo valmiiksi vahvaa sentteriosastoa. Kuopiolaisten häkki venyi ja Ruotsalainen teki ottelussa tehot 1+1.

Kärppien kokoonpano koki tiistaina mielenkiintoisia muutoksia, kun Aku Räty ja Aatu Räty pelasivat ensimmäiset ottelunsa Liigassa. Veljekset kiittivät valmentajien luotosta ja värkkäsivätkin komean maalin ylivoimalla. Tänään kaksikko on taas mukana ja jatkaa samassa kentässä Jari Sailion kanssa.

Kokoonpanossa nähdään tänään myös kivoja yllätyksiä. Miska Humaloja sekä Jasper Lindsten luistelivat aamujäillä ja heidätkin nähdään tänään viilettämässä kaukalon laitoja pitkin Ilves-puolustuksen kiusaksi. Molemmille ottelu on Liiga-kauden ensimmäinen. Justus Annunen tukkii Kärppien maalin. Viikon ajan hurjassa maalivireessä ollut hyökkääjä Otto Karvinen kantaa tänään kultakypärää ja pelaa kakkoskentän laidalla.

Perhepelin aikana Locker Room Sale on avoinna. Sieltä löydät muun muassa viime kautena käytettynä pelipaitoja sekä mailoja.

Muistutuksena vielä, että perhepeli on loistava mahdollisuus tuoda kaverit hallille. Katso alennetut otteluliput täältä: Lippukauppa

Lue myös: Perhepeli tuo tullessaan Locker Room Salen sekä edulliset otteluliput

Peli alkaa kello 17:00.