05.01.2023

Ässät – Kärpät 1-2

Kärpät kohtasi peliviikon toisessa ottelussaan vieraissa Ässät. Ilta oli niukkamaalinen, ja Porin Isomäki Areenalla nähty kamppailu päättyi varsinaisen peliajan jälkeen kotijoukkueen voittoon 2-1.

Pelissä vihellettiin yhteensä kymmenen jäähyä, mutta ylivoimaosumat jäivät odotuttamaan itseään. Ottelun avausmaali syntyi tasaviisikoin isäntäjoukkueen toimesta, kun Ässät-puolustaja Roni Sevänen laukoi kiekon verkkoon Jan-Mikael Järvisen ja Ian McCoshenin esityöstä.

Kolmas erä startattiin kutkuttavassa 1-1 tilanteessa. Ässät kuitenkin siirtyi 2-1 johtoon jo erän ensimmäisellä minuutilla. Hyökkääjä Dominic Turgeonin maali jäi ottelun viimeiseksi, ja Kärpät jäi tänään pisteittä.