05.03.2020

Kärpät on solminut kaksi merkittävää pelaajasopimusta. Puolustaja Miihkali Teppo edustaa Kärppiä seuraavat kaksi kautta. Maalivahti Joel Blomqvist on puolestaan tehnyt sopimuksen, joka ulottuu aina kevääseen 2023 saakka.

Helmikuun alussa 27-vuotias Miihkali Teppo siirtyi Lahden Pelicansista Kärppiin loppukauden kattavalla sopimuksella. Urheilutoimenjohtaja Harri Ahon mukaan puolustaja on lunastanut paikkansa Kärpissä.

Teppo on lyhyessä ajassa osoittanut sopeutuvansa Kärppiin sekä pelaajana että persoonana. Halusimme varmistaa hyvissä ajoin hänen jatkonsa meillä.

Puolustaja kertoo viihtyvänsä Oulussa, ja on erittäin tyytyväinen saadessaan jatkaa Kärpissä kaksi seuraavaa kautta.

Pari ensimmäistä päivää meni jännittäessä ja katsellessa, että miten täällä toimitaan. Muutamien reenien ja pelien jälkeen pääsi kuitenkin hyvin joukkueeseen sisälle. Hyviä jätkiä kaikki tuolla kopissa ja kaikkien kanssa tulee hyvin toimeen. Tavoitteina on voittaa mestaruus sekä tulevaisuudessa murtautua maajoukkueeseen.

Pääasiassa Kärppien A-Nuoria edustanut 18-vuotias Joel Blomqvist on ollut kuluvalla kaudella mukana myös täydentämässä Liiga-joukkueen maalivahtiosastoa.

Kyseessä on erittäin lupaava maalivahti, joka on jo päässyt maistamaan Liiga-kiekkoilua. Joel on oman ikäluokkansa kärkimaalivahteja, ja uskomme, että hänestä tulee meille hyvä maalivahti Liigaan,

kommentoi Aho Blomqvistin sopimusta.

Kärppiä kaudesta 2018-2019 asti edustanut maalivahti antaa kiitosta seuran valmentajille.

Maalivahtivalmennus on täällä todella laadukasta, ja se tarjoaa hyvät valmiudet kehittyä. On ollut hienoa päästä pelaamaan myös Liiga-joukkueen mukana. Se on ollut unelmana pienestä pojasta saakka. Tavoitteena on tulevina kausina päästä pelaamaan pääsääntöisesti Liigassa.