23.02.2022

Maanantaina (21.2.2022) toimintansa käynnistänyt Radio Kaleva selostaa tulevalla kiekkokaudella Oulun Kärppien ottelut. Monivuotinen sopimus kattaa koti- ja vierasottelut.

Radio Kaleva ja Oulun Kärpät ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka tuo Kärppien peliselostukset uuteen paikallisradioon. Radio Kalevan päätoimittaja Sini Salmirinteen mukaan Kärppien otteluselostukset tuovat radioon oleellisen osa oululaista kulttuuria.

“Radio Kaleva tähtää tämän pohjoisen kaupunkikulttuurin äänitorveksi. Kärppien ympärille kietoutuva jääkiekkohuuma on iso osa Oulun seudun ihmisten jaettua paikallista kokemusta. On upeaa, että Radio Kaleva saa olla mukana välittämässä tätä yhteistä tunnetta ja tarinaa.”

Kärppien peliselostukset siirtyvät Radio Citystä Radio Kalevaan tulevan kiekkokauden alusta syyskuussa.

“Kaleva Media laajentaa tulevalle kaudelle toimintaansa kärppäpelien selostuskumppaniksi. Radio Kalevan otteluselostukset jatkavat Radio Megan ja Radio Cityn hienoja selostusperinteitä seuraavina Liiga-kausina. Toivomme menestyksekkäitä ja jännittäviä otteluiltoja paikallisen Radio Kalevan taajuuksilla”,

toteaa Oulun Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkunen.

Radio Kaleva on nuorekas, uusi paikallisradio, joka kuuluu Oulun alueella taajuudella 95,0 ja Raahessa taajuudella 95,7. Radiota voi kuunnella myös Kalevan verkkosivuilla ja mobiilisovelluksessa.

Vastikään toimintansa käynnistänyt kanava lähettää juonnettua ohjelmaa arkipäivisin. Aamulähetys Karjasillan sarastus soi kello 7–11 ja Solistinkadun iltapäivä kello 13–17. Radion uutislähetykset tuottaa Kalevan toimitus. Alkuilloissa kuullaan Radio Kalevan ja kumppaneiden yhteistyössä tuottamia erikoisohjelmia.

 

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Tommi Virkkunen, Oulun Kärpät, tommi.virkkunen@karpat.fi, p. 0400 584401
päätoimittaja Sini Salmirinne, Radio Kaleva, sini.salmirinne@radiokaleva.fi, p. 040 5591303