27.11.2021

Kärpät saa nopeasti mahdollisuuden revanssiin HIFK:sta, kun joukkueet kohtaavat tänään Raksilassa. Tuukka Tieksola nousee mukaan pelaavaan kokoonpanoon.

HIFK:n terävä alku eilisessä ottelussa oli Kärpille liikaa, kun kotijoukkueen 3-0 johto osoittautui kiristä huolimatta liian jyrkäksi vuoreksi kiivettäväksi. Erityisesti ottelun alussa IFK:n fyysisyys tuntui olevan Kärpille iso haaste, mutta ottelun edetessä siihen pystyttiin paremmin vastaamaan. Petter Emanuelssonin ja Mika Pyörälän osumat toivat Kärpät maalin päähän, mutta ei tasoihin. Kolme pistettä jäivät Helsinkiin maalein 4-2.

Kärpät ja HIFK ovat kohdanneet runkosarjassa nyt kolmesti. Kauden avauskohtaaaminen meni Kärppien nimiin, mutta kaksi seuraavaa ovat päättyneet helsinkiläisten juhliin. Kärpät saa nopeasti mahdollisuuden revanssiin eilisestä, sillä kauden neljäs keskinäinen kohtaaminen pelataan tänään Raksilassa.

Runkosarjan loppuun on säästetty vielä kaksi herkkupalaa, sillä joukkueet kohtaavata vielä 5.3. Oulussa ja 11.3. Helsingissä.

Kokoonpanot

Kärppien kokoonpanossa nähdään vain pientä hiomista. Juhamatti Aaltonen siirtyy Troy Bourken ja Petter Emanuelssonin rinnalle kakkosketjuun, ja Tuukka Tieksola nousee mukaan kokoonpanoon. Tieksola hyökkää Ville Koivusen ja Arttu Hyryn kanssa. Muulta osin Kärppien kokoonpano on ennallaan eiliseen nähden.

Koronapassilla peliin

Päivitettyjen kokoontumisrajoitusten mukaisesti Oulun Kärpät ottaa 26.11.2021 alkaen koronapassin käyttöön kotiotteluissaan. Tällä järjestelyllä mahdollistetaan turvallisen ja vastuullisen ottelutapahtuman toteuttaminen Oulun Energia Areenalla.

Koronapassia vaaditaan 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta. Lisätietoja koronapassista löydät tästä.

Kärpät – HIFK tänään Oulun Energia Areenalla kello 17:00. Liput otteluun kätevimmin Ticketmasterista!