03.02.2024

Kärpät – Ilves 1-4

Yleisömäärä: 5679

Kärpät ja Ilves kohtasivat lauantaina toistamiseen kuluvan viikonlopun aikana – ja viimeistä kertaa runkosarjassa. Perjantainen Hockey Night -ilta Tampereen Nokia Arenalla päättyi Kärppien jatkoaikavoittoon, mutta lauantaina ottelu ratkesi varsinaisella peliajalla. Tällä kertaa voittajana kaukalosta poistui Ilves.

Avauserässä sekä Kärppien Tomi Karhunen että Ilveksen Jonas Gunnarsson esiintyivät maaleillaan vahvasti, ja useista hyvistä maalipaikoista huolimatta ensimmäisellä 20-minuuttisella ei täysosumia nähty. Ensimmäisen kerran kiekko upposi verkkoon toisen erän alussa Ilves-hyökkääjä Ville Meskasen lavasta. Kärppien vastine nähtiin puolestaan erän viimeisellä minuutilla, kun edellisiltana voittomaalin iskenyt Joonas Kemppainen toi keltamustat tasoihin ylivoimalla.

Kolmannessa Ilves onnistui maalinteossa niin yli- kuin alivoimallakin, ja vieraiden neljäs maali viimeisteltiin tyhjiin. Kemppaisen toisen erän osuma jäi lopulta Kärppien ainoaksi, ja sarjakärjen sarakkeeseen napsahti kolme lisäpistettä.

Kärppien ensi viikko koostuu kahdesta kotipelistä. Ensin keskiviikkona vieraaksi Raksilaan saapuu Porin Ässät, ja perjantaina pisteistä kamppaillaan JYPiä vastaan!