11.02.2020

Raksilan tekojäällä tapahtuu 21.3. kun Oulun Kärpät 46ry järjestää perinteisen pipolätkäturnauksen.

Kerää kaveri- tai työporukka kasaan ja tule viettämään kevätpäivää pipolätkäturnauksen merkeissä! Tänä vuonna voit ilmoittaa joukkueesi joko kilpa- tai harrastesarjaan. Kummassakaan sarjassa ei ole lisenssirajoitteita. Suositusikäraja turnaukseen on 18 vuotta. Turnausmaksu 14.2. asti early-bird hintaan 100€ / joukkue.

Pelaajat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta.

ILMOITTAUDU MUKAAN!

TURNAUKSEN SÄÄNNÖT 

TURNAUKSEN TAPAHTUMA FACEBOOKISSA

 

Save Pond Hockey

Yksi Suomen parhaista puolista on ollut neljä kaunista vuodenaikaa. Vuodenajoista talvi on nyt ilmastonmuutoksen myötä vaarassa. Muistojen talvet kuluivat vanhempien kolaamilla lähivesistöjen jääkentillä sekä vapaapalokuntien jäädyttämissä kaukaloissa. Nyt talvien lämmetessä kokonaiset sukupolvet uhkaavat jäädä paitsi näistä taianomaisista ja yhteisöllisistä pipolätkäkokemuksista. Suuremmat kaupungit tarjoavat toki jäähalleja ja jäähdytettyjä tekojäitä, mutta harvemmin asutussa Suomessa jääkiekon kokeileminen ja lajiin rakastuminen ei jatkossa ole enää kaikkien ulottuvissa.

”Pelastetaan pipolätkä!” on kaikkien jääkiekosta nauttivien yhteinen hätähuuto. Save Pond Hockey -yhdistys taistelee ilmastonmuutosta vastaan yhdistämällä jääkiekkokansan hauskimmalla mahdollisella tavalla: pelaamalla pipolätkää. Yhdistys järjestää vuosittain ilmastonmuutoksen vastaisia Save Pond Hockey -pipolätkäturnauksia. Turnausten ja tuotot lahjoitetaan paikalliseen ilmastonmuutoksen vastaiseen työhön.

Save Pond Hockey koskee vakavaa asiaa, mutta turnaukset ovat luonteeltaan rentoja, mukaansatempaavia.

#PELASTETAANPIPOLÄTKÄ