21.05.2024

Kärppien valmennus alkavaan kauteen on nyt selvillä. Voimassaolevilla sopimuksilla päävalmentaja Ville Mäntymaan tiimissä jatkavat maalivahtivalmentaja Ari Hilli sekä fysiikkavalmentajat Jenny Huttula ja Samppa Jaakola. Jatkosopimuksen Kärppiin on tehnyt myös valmentaja Toni Sihvonen. Uutena kasvona ryhmässä aloittaa Jussi Silander. Sihvosen sopimus yltää kevääseen 2026. Silanderin sopimus on puolestaan muotoa 1+1 vuotta.

Silander on työskennellyt neljä edelliskautta Lahden Pelicansin valmennustiimissä. Ennen Pelicans-komennustaan Silander valmensi kolme kautta Sveitsissä. Lisäksi häneltä löytyy vahva tausta U20- ja U18-sarjoista. Kuluneella kaudella Silander liittyi Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen valmennukseen.

”Valmennustiimi on nyt kokonainen, kun Jussi Silander liittyy jo aiemmin kevättalvella sopimuksen tehneen Soosi Sihvosen, päävalmentaja Havu Mäntymaan sekä maalivahtivalmentaja Benny Hillin tiimiin. Jussi Silander on uusi tuttavuus Oulussa, mutta jo kokenut konkari valmentajana. Halusimme tuoda Ouluun uutta osaamista ja Jussin myötä saimme erittäin pelaajalähtöisen ammattilaisen tiimiimme. Soosi aloittaa jo 15. kautensa Kärppien valmennuksessa ja on valtavan tietotaidon omaavana valmentajana tärkeä palanen pelaamisen suunnittelussa. Mielellään taka-alalla pysyttelevänä koutsina hänen arvonsa jää helposti piiloon, mutta joukkueen ja kollegojen parissa Soosi on erittäin arvostettu osaaja. Mahtavaa lähteä tekemään töitä Soosin, Silun ja muun tiimin kanssa!”,

kuvailee Kärppien urheilujohtaja Mikko Myllykoski.

 

VALMENNUSRYHMÄN SOPIMUSTILANNE:

Päävalmentaja Ville Mäntymaa 2026
Valmentaja Toni Sihvonen 2026
Valmentaja Jussi Silander 2026 (sis. optio)
Maalivahtivalmentaja Ari Hilli 2026
Fysiikkavalmentaja Jenny Huttula 2025
Fysiikkavalmentaja Samppa Jaakola 2027