08.02.2021

Puolustaja Libor Sulak ja hyökkääjä Radek Koblizek valittiin Tšekin maajoukkueeseen 11. – 14.2. pelattavaan Ruotsin EHT-turnaukseen. Mikko Manner on osa Leijonien valmennustiimiä samaisessa turnauksessa. Kolmikko on poissa Kärppien vahvuudesta seuraavat viisi ottelua.

Kärppien vastuuvalmentaja Mikko Manner, puolustaja Libor Sulak ja hyökkääjä Radek Koblizek eivät olleet joukkueen vahvuudessa, kun Kärpät lähti tänään kohti Lappeenrantaa. Manner on osa Jukka Jalosen valmennustiimiä Leijonissa, kun taas Sulak ja Koblizek valittiin edustamaan Tšekkiä 11. – 14.2. pelattavassa EHT-turnauksessa.

Koblizek, 23, on pelannut kuluvalla kaudella Kärpissä 24 ottelua tehoin 4+7=11. Miesten maajoukkuekomennus on hyökkääjälle uran kolmas. Ensimmäistä kertaa Koblizek esiintyi EHT:llä kaudella 2018 – 2019. Nuorten maajoukkueissa Koblizek oli vakiokasvo vuosien ajan.

Sulak, 26, on Koblizekia kokeneempi maajoukkuekävijä. Ensimmäistä kertaa hän esiintyi miesten maajoukkueessa kaudella 2016 – 2017, kun hänet valittiin EHT-pelien lisäksi myös Tsekin MM-kisamiehistöön. MM-jäillä puolustaja nähtiin myös seuraavana keväänä, tuolloin suuremmassa roolissa.

Manner, Sulak ja Koblizek ovat joukkueen vahvuudessa jälleen 19.2. pelattavassa Kärpät – Ilves -ottelussa.