11.11.2020

Kärpät avasi peliviikkonsa voitolla, kun Mikkelin Jukurit taipui Oulussa maalein 2-1. Kokoonpanon ulkopuolelta pelaamaan nousseet miehet olivat iskussa Raksilan keskiviikkoillassa.

Kärpät pääsi kokeilemaan heti avauserän alussa ylivoimaansa, kun Jukurien Aleksandr Jakovenko nappasi illan ensimmäisen tilastomerkinnän vain 10 sekunnin pelin jälkeen. Ylivoima ei kuitenkaan tuottanut tulosta. Illan avausmaali nähtiin ajassa 11:06, kun Mika Pyörälän lapa löytyi maalin edestä vapaana, ja Jesse Puljujärven kova syöttö ohjautui sen kautta verkon perälle. Kakkossyötön maaliin nappasi kauden neljännen liigapelinsä pelannut Topi Niemelä. Enempää osumia avauserässä ei nähty, ja tauolle lähdettäessä taululla komeilivat numerot 1-0.

Toisessa erässä kokoonpanoon palannut Libor Sulak heilutti verkkoja ajassa 30:23. Tsekkipuolustaja pääsi nousemaan erinomaiselle laukaisupaikalle Jesse Koskenkorvan aloitusvoiton jälkeen, ja onnekkaasti puolustuksen mailasta kimmonnut laukaus ohitti Jukurit-vahti Eetu Randelinin. Syöttöpisteen maaliin nappasi Koskenkorvan lisäksi Julius Hermonen.

Päätöserässä Jukurit ei onnistunut valtavaa määrää maalipaikkoja luomaan ennen aivan ottelun loppuhetkiä. Illan viimeiseksi osumaksi jääneestä kavennusmaalista vastasi Aleksandr Jakovenko ajassa 59:19. 14 kertaa ottelussa torjuneen Justus Annusen kauden ensimmäinen nollapeli antaakin vielä odottaa itseään.

Kärppien pelit jatkuvat perjantaina Vaasassa. Lauantaina joukkue palaa kotikaukaloon, kun luvassa on huippuottelu Helsingin IFK:ta vastaan! Liput tuohon otteluun kätevimmin Ticketmasterista.