02.01.2021

Nuoret Leijonat sijoittuivat MM-kisojen A-lohkossa toiseksi. Suomi aloitti kisat voitokkaasti, kun lohkovaiheen avausottelussa Saksaa vastaan Leijonat oli parempi maalein 5-3. Sveitsin se kaatoi lukemin 4-1 ja Slovakian peräti 6-0. Lohkovaiheen viimeisessä ottelussa Kanadaa vastaan Suomi joutui kuitenkin taipumaan kisojen isäntäjoukkueelle 4-1.

Lohkossaan toiseksi sijoittunut Suomi kohtaa tänään B-lohkon kolmossijalta löytyvän Ruotsin. Millaisin miettein ja fiiliksin Leijonien leirissä odotetaan tätä kohtaamista, valmentaja Ville Mäntymaa?

“Odottavaiset ovat tunnelmat, hieno peli tulossa. Koko ryhmällä on kova halu näyttää, miten hyvä joukkue ollaan. Lähdetään nauttimaan jokaisesta hetkestä ja pelaamaan vahvaa yhteispeliä. Ruotsi on taitava ja hyvin liikkuva joukkue, joten ottelussa tullaan näkemään paljon vauhtia ja laadukasta nuorten jääkiekkoa. Tänään on varmasti paljon tunnetta pelissä.”

Puolivälieräottelu Suomi – Ruotsi tänään lauantaina kello 22:30 Suomen aikaa. Ottelu on nähtävissä suorana TV5-kanavalta.