28.11.2020

Juhamatti Aaltosen paluu Raksilaan päättyi Tappara-juhliin. Tamperelaisjoukkue vei voiton maalein 1-4.

Raksilan ilta lähti käyntiin lupaavasti, kun Kärpät pääsi jauhamaan ylivoimaa ottelun avauskympillä. Ykkösylivoiman pyöritys päättyi lopulta osumaan, kun raikuvat aplodit Raksilan yleisöltä ottelun alla saanut Juhamatti Aaltonen heilutti verkkoa ajassa 06:04. Tappara kuitenkin kuittasi tuon osuman nopeasti, kun. Lassi Vanhatalo tasoitti ottelun reilua paria minuuttia myöhemmin. Tapparan 1-2 johtoon vei puolustaja Valtteri Kemiläinen ajassa 17:01. Osuma oli Kemiläiselle kauden viides.

Toinen erä käynnistyi Tapparan ylivoimalla, kun Libor Sulak istutettiin jäähypenkille erän avaussekunneilla. Michael Spacek kiitti ja kuittasi tarkalla rannelaukauksella. Läpiajoa oli tarjolla erän aikana Juhamatti Aaltoselle ja Jussi Jokiselle, mutta Christian Heljanko oli mies paikallaan. Tappara-vahti torjui erässä peräti 11 laukausta. Kärpät lähti päätöserään kahden maalin takamatkalta.

Kolmas erä oli Kärppien takaa-ajoa ja Tapparan tiivistä puolustamista. Lähimpänä maalintekoa Kärpistä oli Jesse Puljujärvi, joka kilautti kiekon ylärimaan ottelun viimeisillä minuuteilla. Kärpät haki kavennusta ilman maalivahtia useamman minuutin, mutta tuloksetta. Lopulta viimeisen niitin Kärppien arkkuun iski Charles Bertrand, joka onnistui karvaamaan kiekon ja kuljettamaan sen tyhjään maaliin. Loppulukemat Tapparalle 1-4.

Kärppien pelit jatkuvat tiistaina, kun Tampereen Ilves vierailee Oulussa. Tervetuloa kannustamaan Kärpät voittoon!