09.03.2024

Tappara – Kärpät 3-1

Yleisömäärä: 11753

Kärpät kohtasi runkosarjan toiseksi viimeisessä ottelussaan Tapparan. Nokia Arenalle oli kerääntynyt liki 12 000 katsojaa todistamaan joukkueiden välistä jännittävää kiekkoiltaa. Paikan päälle saapunut yleisö näytti parastaan, kun kiekko pudotettiin jäähän kello 16. Oululaisten iloksi otteluun oli saapunut runsaslukuinen kärppäkannattajajoukko, joka hienosti haastoi omilla kannatushuudoillaan ja -lauluillaan paikallisen faniryhmän.

Vierasjoukkue Kärpät lähti otteluun hyvin vahvasti ja energisesti. Ensimmäinen 20-minuuttinen olikin keltamustien hallintaa, mutta tuloksen puolesta erä päättyi kuitenkin lukemin 1-1. Kärppien maalintekijänä toimi Julius Junttila ketjutovereidensa Arttu Hyryn ja Marko Anttilan avustuksella. Tapparan kavennusosuman iski puolestaan Nicholas Baptiste.

Kärpät rakensi kahden ensimmäisen erän aikana lukuisia vaarallisia maalipaikkoja, mutta tänään Christian Heljankoa ei toistamiseen ohitettu. Yrityksen puutteesta tulos ei tosissaan jäänyt kiinni – ottelun aikaiset laukaukset merkittiin Kärpille lukemin 62-31. Viimeistelyssä Tappara oli tänään kuitenkin tarkempi, ja Kirvesrinnat onnistuivat tehtailemaan maalin per erä. Kolme täysosumaa riitti tänään kolmeen pisteeseen, jotka kirjattiin summerin soitua Tapparan pistetilille.

Kärppien runkosarja päättyy tiistaina 12.3. Mikkelissä Jukureita vastaan. Luvassa on neljännesfinaalien kotiedun kannalta erittäin tärkeä ottelu. Mikäli et pääse paikan päälle kannustamaan, voit jännittää ottelua suorana Radio Kalevan tai MTV Katsomon välityksellä.