29.11.2023

Tappara – Kärpät 4-1

Yleisömäärä: 6504

Oulun Kärpät matkasi Tampereelle keskiviikkona Tapparan vastustajaksi ja jäi pisteittä Nokia Arenan illassa.

Ottelusta povattiin tasaista ja sellaisena se alkoikin. Kärpät tuli otteluun hyvällä jalalla ja loi muutaman vaarallisen maalipaikan ensimmäisen kympin aikana. Tapparan maalilla operoinut Christian Heljanko piti veräjänsä puhtaana. Tappara onnistui kuitenkin maalinteossa erän aikana kahdesti ja oli lähellä kolmatta ylivoiman aikana. Alivoimaspesialistit Marko Anttila ja Arttu Hyry kuitenkin taikoivat kavennusmaalin alivoimalla ajassa 11:12.

Toinen ja kolmas erä mentiin momentumin vaihdellessa päästä päähän. Kolmannessa erässä Tappara pystyi tekemään kolmannen maalin. Viimeisen viiden minuutin aikana Kärpät haki vimmatusti kavennusmaalia ja pääsi pelaamaan jopa 6vs4 hetken aikaa. Tulosta ei kuitenkaan synny ja Tappara rankaisee vielä kerran tyhjään maaliin, lopputulos illan mittelölle siis 4-1.

Kärpät jatkaa viikon vieraskiertuettaan ja viettää huomenna välipäivää. Perjantaina luvassa Helsingissä HIFK-Kärpät ja heti lauantaina Kärpät-HIFK.